REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Biłgorajaus (pietryčių Lenkija) ligoninės morgas laidojimo įmonei atidavė palydėti į paskutinę kelionę numirusio vyriškio kūną, tačiau ne to, kurį laidoti firmai buvo užsakyta, - praneša portalas Gazeta.pl.

REKLAMA
REKLAMA

Klaida aptikta tik dėl to, kad šio laidojimo verslo savininkas asmeniškai pažinojo asmenį, kuris turėjo būti laidojamas.

REKLAMA

Marianas Surma, kuris Biłgorajuje vysto laidojimo verslą, pasakoja, kad antradienio rytą jo darbuotojai nuvyko į vietos ligoninę atsiimti mirusiojo kūną, kurį netrukus turėjo palaidoti. „Po mirusiojo pervežimo į mano įmonę, atsitiktinai dirstelėjau į kambarį, kur buvo tvarkomi palaikai. Tiesiog suakmenėjau... Ligoninėje atidavė mums visiškai kito vyro kūną. Tai supratau, nes aš pažinojau mirusįjį. Jo šeima, kuri atvyko pas mus, patvirtino mano įtarimus“, – sako M. Surma.

REKLAMA
REKLAMA

Kūnas buvo grąžintas į ligoninės morgą, kuris šįkart jau atidavė tuos palaikus, kuriuos turėjo. Anot M Surmos, jis galbūt ir nebūtų viešinęs nutikimo, jei tai būtų pirmas kartas. „Ankstesnis atvejis įvyko maždaug prieš dvejus metus. Ar galite įsivaizduoti? Tai nulis pagarbos“, - piktinosi verslininkas.

Biłgorajaus ligoninė buvo privatizuota ir dabar ją valdo bendrovė „Arion Szpitale“. Gazeta.pl redakcijai su bendrovės vadovybe pasikalbėti nepavyko, bet teigiama, jog vadovai apie incidentą žino.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų