REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis Ispanijos „Barcelona“ komandos pirkinys Neymaras įrodinėja, kad ne be reikalo už jį buvo sumokėti milžiniški pinigai. FIFA Konfederacijų taurėje futbolininkas įmušė jau du įvarčius ir su Brazilijos rinktine iškovojo dvi pergales.

REKLAMA
REKLAMA

Šalies nacionalinės ekipos treneris Luizas Felipe Scolari pareiškė, kad šiuo metu Neymaras prilygsta geriausiems planetos futbolininkams – Lioneliui Messi („Barcelona“) ir Cristiano Ronaldo („Real“). Strategas neabejoja, kad jaunasis Brazilijos talentas ateityje bus dar geresnis žaidėjas.

REKLAMA

„Šiuo metu Neymaras yra vienas iš trijų geriausių žaidėjų pasaulyje. Mes, Brazilijoje, visi žinome, ką jis sugeba. Tai, ką jis demonstruoja, matome jam esant vos 21-erių. Esu įsitikinęs, kad ateityje jis bus dar geresnis“, - kalbėjo strategas.

Nepaisant jauno amžiaus, Neymaras savo šalies futbolo rinktinėje jau sužaidė 36 rungtynes. Per jas futbolininkas sugebėjo pasižymėti net 22 kartus.

Iki šiol rezultatyviausiu Brazilijos rinktinės žaidėju išlieka legendinis Pele. Per visą savo karjerą puolėjas įmušė 77 įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų