• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Solidų 20 metų jubiliejų mininti tarptautinė įmonių grupė „Modus grupė“ ir pirmoji jos įmonė, oficiali BMW ir MINI atstovė Lietuvoje, UAB „Krasta Auto“ gali vadintis ne tik visos šalies automobilių rinkos, bet taip pat ir automobilių tendencijų pradininkėmis. Nuo vieno kuklaus automobilių salono savo veiklą pradėjusi „Krasta Auto“, stabiliai augdama ir plėsdama klientų ratų šiandien jau valdo tris salonus Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Modus grupės“ pradininkės „Krasta Auto“ pardavimai per dvidešimt metų išaugo nuo 30 iki 500 automobilių per metus, ir tai yra puikus nuoseklaus ir profesionalaus darbo, investicijų į žmones ir jų kompetenciją rezultatas, prie kurio, be abejo, prisidėjo ir aukščiausią kokybę garantuojantys prekės ženklai – BMW ir MINI“, - sako „Modus grupės“ valdybos pirmininkas Jonas Jokštys.

REKLAMA

Pirmoji „Modus grupės“ įmonė, viena pirmųjų automobilių rinkos žaidėjų ir automobilių rinkos tendencijų pradininkė „Krasta Auto“ jubiliejaus proga pateikia 10 įdomių faktų apie save ir savo veiklą:

1. 1993 m. birželio 9 d. Šią dieną įmonė tapo oficialia „BMW Group“ atstove Lietuvoje. Tai buvo itin reikšmingas Vokietijos koncerno įvertinimas kątik nepriklausomybę atgavusios šalies naujai įsikūrusiai įmonei.

2. „BMW 316i Compact“ - pirmasis oficialaus automobilių salono atidarymo metu pristatytas BMW modelis.

REKLAMA
REKLAMA

3. 2002 m. atidarytas pirmasis MINI salonas. Tais metais įmonė tapo oficialia MINI prekės ženklo atstove Lietuvoje ir atidarė šių automobilių saloną. Pirmasis čia oficialiai pristatytas modelis - „MINI Cooper“.

4. Daugiau nei 4000 automobilių. Tiek per 20 metų viso Lietuvoje parduota BMW ir MINI automobilių.

5. 5,5 mln. vnt. originalių dalių ir aksesuarų - tiek jų parduota nuo pat veiklos pradžios. Prekyba ypač suaktyvėjo 2010 m., kuomet buvo atidaryta pirmoji originalių BMW dalių ir aksesuarų el. parduotuvė.

6. „BMW 760Li“ - brangiausias Lietuvoje kada nors parduotas BMW automobilis. Šis prabangus automobilis pasižymėjo išskirtinai galingu 6 l 535 AG varikliu bei prailgintu kėbulu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. 309 – tiek sukurta darbo vietų per 20 „Modus grupės“ gyvavimo metų.

8. 253 BMW automobiliai - tiek automobilių „Modus grupė“ netrukus bus neatlygintinai suteikusi Lietuvos valstybei. Įmonių grupė yra vienintelė automobilių rinkos atstovė šalyje taip aktyviai remianti svarbius valstybinės reikšmės renginius. 2012 m. „Krasta Auto“ suteikė automobilius Vilniuje vykusios ESBO, kuriai pirmininkavo Lietuva, Ministrų tarybos sesijos dalyviams, o šiemet BMW automobilius suteiks Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai renginių dalyviams.

9. Beveik 10 metų – tiek trunka glaudus „Krasta Auto“ ir Lietuvos Tautinio Olimpinio Komiteto bendradarbiavimas.

10. 35 tūkst. BMW ir MINI automobilių. Tiek automobilių per 20 metų buvo aptarnauta „Krasta auto“ autorizuotuose techninio aptarnavimo centruose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų