REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ klubo saugas Luka Modričius mano, kad jo buvęs komandos draugas Garethas Bale‘as puikiai pritaptų „Real“ ekipoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pats L.Modričius į „Real“ komandą perėjo praėjusią vasarą iš Londono „Tottenham“ klubo. Dabar su „Karališkuoju“ klubu intensyviai yra siejamas „Tottenham“ lyderis G.Bale‘as.

REKLAMA

„Real“ prezidentas Florentino Perezas ne kartą viešai pareiškė, kad jis yra didžiulis G.Bale‘o fanas ir jis norėtų Velso rinktinės narį matyti „Real“ klube. Manoma, kad F.Perezas už G.Bale‘ą nepagailėtų net 80 milijonų svarų sterlingų.

Šiuo sandėriu būtų patenkintas L.Modričius, kuris mano, kad G.Bale‘as būtų puikus pirkinys ir jo buvęs komandos draugas tinkamai sustiprintų „Real“ ekipą.

„Iš mano pusės tai komplikuota situacija, nes aš su juo kartu žaidžiau „Tottenham“ klube. Galiu pasakyti, kad mes esame draugai ir jis yra išskirtinis žaidėjas“, - kalbėjo G.Bale‘as.

REKLAMA
REKLAMA

„Tokie klubai kaip „Real“, „Tottenham“ ar kiti iš jo gautų tik naudos. Ar jis čia atvyks, ar ne, priklausys tik nuo klubų, bet jei Garethas persikels į „Real“ gretas, tai mums bus tobulas pastiprinimas“.

„Real“ klubas yra pilnas žvaigždžių. Bale‘as čia puikiai pritaptų. Jis mums suteiktų kitą dimensiją. Jis gali mušti įvarčius, yra stiprus ir greitas. Tokio tipo žaidėjas tik sustiprintų mūsų komandą ir padėtų jai žengti žingsnį į priekį“, - užbaigė L.Modričius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų