REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos „Liverpool“ klubas toliau stiprina savo gretas naujam sezonui. Oficialus komandos tinklapis pranešė, kad pasiektas susitarimas su Vigo „Celta“ ekipa dėl puolėjo Iago Aspaso įsigijimo. Perėjimo kaina gali siekti 7,5 mln. svaro sterlingų.

REKLAMA
REKLAMA

„Raudonieji“ 25 metų ispanu domėjosi jau kurį laiką ir konkretų pasiūlymą ruošėsi pateikti prieš dvi savaites, tačiau susitarti su Ispanijos klubu pavyko tik pastarosiomis dienomis.

REKLAMA

Gauti pinigai už I.Aspasą gerokai atlaisvins „Celta“ ekipos kišenę. Neseniai pasibaigusiame sezone Vigo miesto komandai tik per plauką pavyko išvengti iškritimo į žemesnįjį Ispanijos divizioną, todėl dabar klubui svarbus kiekvienas milijonas tam, kad būtų sulipdyta dar stipresnė sudėtis.

Futbolininkas „Celta“ komandoje žaidė visą savo gyvenimą. Joje puolėjas praleido net aštuonerius metus ir iš viso sužaidė 233 rungtynes. Ispanas taip pat įmušė 61 įvartį.

REKLAMA
REKLAMA

Liepos mėnesį oficialiai „Liverpool“ klubą papildys ir Kolo Toure. Laisvuoju agentu tapsiantis gynėjas nedvejodamas sutiko su „raudonųjų“ pasiūlymu ir suraitė parašė ant pateiktos sutarties.

Po pertraukos į „Premier“ lygą grįžtantis „Hull City“ klubas gali dėkoti treneriui Steve‘ui Bruce‘ui, kuris puikiai išmano šalies aukščiausios futbolo lygos ypatumus.

Pastarasis nieko nelaukęs pateikė pasiūlymą ilgamečiam „Wigan“ komandos vidurio gynėjui Maynorui Figueroa, kuris liepą būtų tapęs laisvuoju agentu. Jei hondūrietis būtų likęs savo buvusiame klube, jam būtų tekę rungtyniauti „Championship“ lygoje.

Dabar 30-mečiui futbolininkui beliko sėkmingai pereiti medicininį patikrinimą ir suraityti parašą ant pateiktos trejų metų pateiktos sutarties.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų