• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį pergalę prieš Rusiją 2014 metų Pasaulio čempionato atrankoje iškovojusių portugalų lyderis Cristiano Ronaldo atskleidė, kad jis šią vasarą nėra suinteresuotas palikti Madrido „Real“ komandą ir jau artimiausiu metu su Ispanijos sostinės ekipa pratęs sutartį.

REKLAMA
REKLAMA

28 metų futbolininko teigimu, dėl visko su „karališkuoju“ klubu jau sutarta, todėl nėra prasmės panikuoti ar spekuliuoti, kuriuo keliu gali pakrypti jo karjera. Dabartinis Portugalijos futbolo rinktinės kapitono kontraktas su ispanų puse galioja iki 2015 metų vasaros.

REKLAMA

„Žinau, kad jau artimiausiu metu pasieksime susitarimą. Jaučiuosi labai gerai. Esu visiškai ramus ir dėl savo ateities nė kiek nesibaiminu“, - po pergalės prieš Rusiją kalbėjo C.Ronaldo.

Manoma, kad portugalą sužavėjo „Real“ komandos ambicijos šią vasarą suburti galingą ekipą, kuri kitą sezoną būtų pajėgi susišluoti visus galimus trofėjus, ką šįmet pavyko padaryti galingajam Miuncheno „Bayern“.

Pastaruoju metu „karališkajame“ klube didžiausia įtampa tvyrojo tarp C.Ronaldo ir trenerio Jose Mourinho. Stratego sprendimais neliko patenkintas ir kitas tautietis Pepe, todėl dalis Madrido komandos futbolininkų veikiausiai džiaugiasi, kad specialistas Ispanijos sostinės ekipoje neliko.

REKLAMA
REKLAMA

Šią vasarą „Real“ siekė prisivilioti Brazilijos talentą Neymarą, bet pastarasis panoro sustiprinti amžino madridiečių priešo „Barcelona“ klubo gretas.

Dabar Madrido komandos prezidentas Florentino Perezas didžiausią dėmesį skiria Londono „Tottenham“ ekipos lyderiui Garethui Bale‘ui ir „Napoli“ klubo puolėjui Edinsonui Cavani. Neabejojama, kad būtent šie du futbolininkai šią vasarą gali papildyti Ispanijos vicečempionų ekipą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų