REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastaruoju metu patirtą traumą gydęsis Ispanijos „Barcelona“ komandos lyderis Lionelis Messi visiškai pasveiko ir yra pasiruošęs padėti Argentinos futbolo rinktinei 2014 metų Pasaulio čempionato atrankos rungtynėse su Kolumbijos nacionaline ekipa.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš tris savaites buvo dvejojama, ar 25 metų futbolininko sveikata bus tinkama artėjančioms atrankos rungtynėms. Ketvirtadienį argentinietis sėkmingai atliko visus tyrimus ir savo šalies rinktinei buvo pristatytas visiškai sveikas.

REKLAMA

„L.Messi visiškai pasveiko. Visi tyrimai praėjo sklandžiai“, - rašoma katalonų komandos pranešime.

Argentinos rinktinė užtikrintai karaliauja 2014 metų Pasaulio čempionato atrankos Pietų Amerikos zonoje. Po 11 turų su 24 iškovotais taškais argentiniečiai žengia pirmi, už savo nugaros palikdami antroje vietoje esantį Ekvadorą (20 tšk.).

Iki Pasaulio čempionato atrankos pabaigos Argentinos rinktinei liko sužaisti penkias rungtynes. Jau rytoj argentiniečiai susitiks su Kolumbija. Taip pat Pietų Amerikos komandos laukia susitikimai su Ekvadoro, Paragvajaus, Peru ir Urugvajaus ekipomis.

Be atrankos turnyro tiesioginis kelialapis į Pasaulio čempionatą atiteko šeimininkams, Brazilijos futbolininkams. Būtent šioje šalyje vyks 2014 metų planetos pirmenybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų