• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po „Galaxy S4“ debiuto kompanija „Samsung“ nusprendė išleisti visą eilę šio išmaniojo telefono modifikacijų. Prie jų galima priskirti modelius „Galaxy S4 Mini“, „Galaxy S4 Active“, „Mega“ ir „Zoom“, kartu mūsų laukia ir „Nexus Edition“ atstovas su „grynakrauju“ „Android“. Tačiau šiais modeliais reikalai gali neapsiriboti.

REKLAMA
REKLAMA

Kompanijos „Intel“ atstovo pasirodymo „Computex 2013“ metu buvo parodyta skaidrė, kurioje buvo matyti įvairių kompanijų mobilūs įrenginiai su „Intel“ procesoriais. Vienu iš dešimties produktų buvo paminėtas „Galaxy S4“. Kaip žinia, „Samsung“ jau anonsavo planšetinių kompiuterių seriją „Galaxy Tab 3“ su „Intel Atom“, taigi korėjiečių išmanusis flagmanas būtų ne pirmasis, kuriame atsirastų „Intel“ procesorius.

Šiuo metu egzistuoja dvi „Galaxy S4“ versijos – viena turi „Snapdragon 600“, kita – „Exynos 5 Octa“. Tikėtina, kad „Samsung“ palauks „Intel“ procesoriaus su integruotu 4G LTE modemu. Jei naujasis įrenginys tikrai pasirodys rinkoje, „Intel“ tai taps tikru proveržiu. Išmaniųjų telefonų rinkos lyderio pasirinkimas gali priversti ir kitus rinkos žaidėjus atkreipti dėmesį į „Intel“ procesorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų