REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Olandijos rinktinės strategas Louisas van Gaalas pareiškė, kad po 2014 metų Pasaulio čempionato jis arba baigs stratego karjerą, arba treniruos kokį nors Anglijos „Premier“ lygos klubą.

REKLAMA
REKLAMA

61 metų strategas pripažino, kad dirbti nacionalinės rinktinės treneriu tikrai nėra tas pats kas treniruoti klubą, todėl po Pasaulio čempionato jis pasitrauks iš savo posto ir galbūt baigs karjerą.

REKLAMA

„Priėmiau nacionalinės rinktinės pasiūlymą, nes turėjau ambicijų dalyvauti Pasaulio ar Europos čempionate. To niekada anksčiau nebuvau daręs. Dabar stengiuosi daryti viską, kad mums pavyktų patekti į artėjantį Pasaulio čempionatą“, - kalbėjo L.van Gaalas.

„Po jo aš paliksiu savo postą. Aš nuolatos turiu kviesti naujus žaidėjus ar trenerius. Man tai nepatinka. Aš mėgstu kiekvieną dieną dirbti su ta pačia komanda“.

„Taigi po Pasaulio čempionato aš tikriausiai baigsiu savo trenerio karjerą, nebent man darbą pasiūlys koks „Premier“ lygos klubas. Jei taip atsitiktų, viską turėčiau aptarti su savo žmona“, - užbaigė L.van Gaalas, kuris per savo karjerą yra treniravęs tokius klubus kaip Amsterdamo „Ajax“, Alkmaro AZ, „Barcelona“ ir Miuncheno „Bayern“. Su šiais visais klubais strategas yra tapęs čempionu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų