REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno technologijos universitetas suteikė100 studentų ir moksleivių unikalią galimybę – nemokamai dalyvauti tarptautiniame asmeninės, profesinės ir verslo lyderystės forume „Forum One“, kuris vyks birželio 1–2 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje! Bilietus į šį analogų neturintį renginį dovanojo organizatoriai.

REKLAMA
REKLAMA

„Forum One“ – tai dvi įsimintinos dienos, per kurias studentai išgirs visame pasaulyje pripažintų verslininkų ir lyderystės ekspertų pranešimus. Tai jiems bus postūmis: nelaukti galimybių, o jas susikurti; priimti ambicingiausius iššūkius ir nesustoti pusiaukelėje; kiekvieną dieną nugyventi dar prasmingiau; tapti išskirtiniu ir vieninteliu – THE ONE.

REKLAMA

Be to, per lyderystės forumą „Forum One“ pasaulinio garso britų verslininkui serui Richardui Charlesui Nicholasui Bransonui bus įteiktos KTU garbės daktaro regalijos (Doctor em Honoris Causa).

Dalyvauti konkurse bilietams laimėti galėjo visi visų studijų pakopų KTU studentai. Kiekvienam reikėjo tik užpildyti dalyvio registracijos anketą ir joje atsakyti į vieną vienintelį klausimą: Ką aš, sudalyvavęs „Forum One“, gausiu pats ir ką duosiu Kauno technologijos universitetui?

Kauno technologijos universitetas į lyderystės forumą pakvietė ir moksleivius, išrinkęs 8 vertuosius pagal jų atsiųstus motyvacinius video.

Susitikimas akis į akį su žmonėmis, iš kurių knygų ir veiksmų mokosi šimtai siekiančiųjų, jaunimui padės suvokti savivertės ir tikslo siekimo svarbą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų