REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį penktadienį 19.30 neįtikėtinos linksmybės LNK laidoje „KK 2 penktadienis“! Sužinojęs, kad laidoje bus švenčiama tikrų tikriausia lietuviška gegužinė, Stano ilgai nedelsė ir pasikvietęs M.Jampolskį bei J.Lapatinską įrašė specialią Danieliaus Dolskio dainos „Gegužinė“ versiją.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmųjų stulpelių žodžiai skamba taip: „Vienos duonos neužtenka,/Reikia biskį ir barankų./ Jaunas žmogus biskį glušas,/Taigi reikia ir dėl dūšios./ Per savaitę prasitrynęs,/Pasiilgsta gegužinės./Ir sekmadienio sulaukę,Kožnas gegužinėn traukia“.

REKLAMA

Apie tai, kad gegužinė – itin rimtos svarbos šventė lauke „KK2 penktadieniui“ patvirtins ir populiariosios grupės „Sadūnai“ vyrai. Jie prisipažins, kad išėję švęsti penktadienį, grįžta tik.. kitą penktadienį. O štai milijonierius Ramūnas Karbauskis tikins, kad jis savo gimtojo kaimo – Naisių – žmones išmokė švęsti be alkoholio.

„KK2 penktadienyje“ didžiausios linksmybės prasidės tada, kai nuskambės liaudiškos muzikos garsai, o Vilniaus universiteto ansamblio „ratilio“ šokėjai pakvies šokti laidos svečius: Andrių Rimiškį? Daivą ir Jevgeniją iš grupės „Dileiros“ ir begalę kitų. Ar mokam šokti ir dainuoti aiškinsimės šį penktadienį 19.30 tik per LNK!

Naujas hitas „Gegužinė“:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų