REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per savaitę penkerios rungtynės – tokia yra VTB Vieningosios lygos lemiamų kovų batalijų realybė. Komandos rungtyniauja dvi rungtynes per dvi dienas, tuomet keliasi į kitą miestą ir vos po dienos pertraukos dar rungtyniauja du sykius.

REKLAMA
REKLAMA

Tokiu tvarkaraščiu yra nepatenkintas Maskvos CSKA kapitonas Viktoras Chriapa. Puolėjas įsitikinęs, jog intensyvus Vieningosios lygos lemiamų kovų grafikas neleis žaidėjams tinkamai pailsėti prieš prasidedant rinktinės stovyklai.

REKLAMA

„Neprotinga buvo sudaryti tokį tvarkaraštį. Viso sezono metu išnaudojome daug jėgų ir dabar per septynias dienas turime sužaisti penkis mačus. Tame nėra logikos. Mūsų sezonas visada baigdavosi gegužės priešpaskutinę savaitę, o dabar žaidėjai nespės pailsėti prieš rinktinės stovyklą. Organizatoriai turėtų pagalvoti apie tai“, – piktinosi vienas CSKA lyderių.

CSKA ketvirtfinalio serijoje su Samaros ekipa žaidė keturis mačus, o pusfinalyje su Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“ komanda prireiks visų penkių susitikimų. Laimėjusi komanda pateks į finalą, kur dar turės sužaisti mažiausiai tris rungtynes.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų