• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Suomijoje buvo užfiksuotas įdomus epizodas. Rungtynėse tarp Helsinkio HJK ir „Rovaniemi“ klubų į aikštę išbėgo nuogalius dėl kurio kaltės nebuvo įskaitytas įvartis.

REKLAMA
REKLAMA

HJK klubas vienos atakos metus puikiai užpuolė varžovų vartus, tačiau tada į aikštę išbėgo pusnuogis sirgalius, bet tai nesutrukdė HJK klubui ir jie įmušė įvartį. Helsinkio komandos futbolininkai pradėjo džiaugtis įvarčiu, tačiau po kelių akimirkų teisėjas nurodė, kad įvartis nėra įskaitomas, nes į aikštę įsiveržęs fanas sutrukdė „Rovaniemi“ ekipai.

REKLAMA

HJK futbolininkai neliko sužavėti šiuo teisėjo sprendimu, o labiausiai dėl to kaltas buvo dėmesio ištroškęs fanas, kuris taip ramiai aikštės palikti neketino. Nuogalius dar kartą įbėgo į aikštę, bet šį kartą veiksmų nusprendė imtis patys HJK futbolininkai. Helsinkio klubo narys Mathiasas Lindstromas nusprendė sustabdyti faną ir kaip koks policininkas pargriovė jį ant žemės. Tada į aikštę atėjo apsaugos darbuotojai, kurie išvedė pusnuogį vyriškį ir komandos toliau netrukdomai galėjo žaisti futbolą.

Paminėsime, kad šį mačą HJK klubas visgi laimėjo rezultatu 2-0, o įvarčius jiems pelnė Demba Savage (23 min.) ir Robinas Lodas (53 min.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų