REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savo karjeroje pirmąjį sezoną užsienyje žaidęs Vokietijos futbolo rinktinės puolėjas Lukašas Podolskis paneigė visus spaudoje pasirodžiusius pranešimus, esą jis yra suinteresuotas vasarą palikti Londono „Arsenal“ klubą ir sustiprinti Stambulo „Galatasaray“ gretas.

REKLAMA
REKLAMA

Po savaitės 28-ąjį gimtadienį švęsiantis futbolininkas neslėpė, kad jis yra bejėgis sustabdyti „aštrialiežuvę“ žiniasklaidą, bet patikino visus „kanonierių“ gerbėjus, kad jis Londono komandos spalvas gins ir kitą sezoną.

REKLAMA

„Čia jaučiuosi tarsi namuose ir aš esu labai patenkintas savo pirmaisiais metais Anglijoje“, - pirmuoju sezonu užsienyje džiaugėsi lenkų kilmės vokietis.

„Nėra jokio reikalo palikti „Arsenal“. Gandai yra dangai ir aš jų tikrai niekaip nesustabdysiu“, - apie spaudoje pasirodančius pranešimus kalbėjo L.Podolskis.

L.Podolskiui pirmas blynas užsienyje neprisvilo. Per sužaistas 42 rungtynes „Arsenal“ klube vokietis sugebėjo įmušti 16 įvarčių. Verta paminėti ir tai, kad sezono pabaigoje futbolininkas puikią sportinę formą demonstravo nepaisant kojos skausmų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų