• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Chelsea“ klubui laimėti UEFA Europos lygą padėjęs veteranas Frankas Lampardas „mėlynųjų“ gretose lieka dar vienam sezonui. Oficialus komandos tinklapis pranešė, kad 34 metų saugas padėjo parašą ant naujos sutarties.

REKLAMA
REKLAMA

Futbolininkas neslėpė džiaugsmo ir teigė, kad apie naują kontraktą jis galvojo jau kurį laiką, todėl ekipos vadovų pateikta nauja sutartis privertė anglą plačiai nusišypsoti.

REKLAMA

„Esu labai pamalonintas. Visi žino, kad mano didžiausia svajonė buvo likti „Chelsea“ klube. Nors derybos truko ilgai, jos vyko sklandžiai ir be didesnių pykčių“, - kalbėjo ilgametis „mėlynųjų“ narys.

„Noriu padėkoti ponui Romanui Abramovičiui (klubo savininkui) už tai, kad mano svajonę pavertė realybe. Myliu šį klubą, personalą, komandos draugus ir gerbėjus, kurie mane parėmė nuo tada, kai čia atvykau“.

„Viskas ko noriu, tai tik padėti komandai siekti kuo geresnių rezultatų. Jūs net neįsivaizduojate, koks aš dabar esu laimingas“, - sakė F.Lampardas.

REKLAMA
REKLAMA

Sklido gandai, jog šią vasarą futbolininkas veikiausiai paliks „mėlynųjų“ gretas ir išvyks tęsti karjeros už Atlanto. Deja, visos spekuliacijos buvo paneigtos ir Frankis toliau gins „Chelsea“ klubo garbę.

F.Lampardas „Chelsea“ komandos marškinėlius vilki jau 12 sezoną. Iš viso saugas šioje ekipoje sužaidė 607 rungtynes ir įmušė 203 įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų