REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atokiame Australijos paplūdimyje buvo rasti du vieni likę vaikai, kurių motina vėliau rasta negyva jūros išmesta į krantą, o tėvas tebėra dingęs, ketvirtadienį pranešė pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikai paplūdimyje buvo rasti vieni po tragedija pasibaigusios šeimos išvykos, per kurią jos nariai nardė su vamzdeliais. Policija pranešė, kad toliau ieško 48 metų vyro, kurio 41-erių partnerė trečiadienį buvo rasta negyva netoli vaizdingo Koral Bėjaus kurorto Vakarų Australijos valstijoje.

REKLAMA

Tos poros vaikai, 13-metė ir 10-metis, buvo paplūdimyje, kai įvyko tragedija.

„Dingęs vyras ilgai išbuvo vandenyje ir viltys jį surasti blėsta kiekvieną valandą“, – žurnalistams sakė Vakarų Australijos vandenų policijos konsteblis Barney Hutchisonas (Barnis Hačisonas).

Laikraštis „The West Australian“ pranešė, kad pareigūnus iškvietė kitas poilsiautojas – jis įjungė apie nelaimingą atsitikimą pranešančius signalus transliuojantį prietaisą, kad gelbėtojai lengviau rastų tą atokią vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad pora su vaikais keliavo po Australiją ir sustojo Elės paplūdimyje, maždaug 1,1 tūkst. km į šiaurę nuo Perto, panardyti su kvėpavimo vamzdeliais.

Koral Bėjus yra ties pietiniu į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą įtraukto Ningalu rifo galu. Šis rifas yra viena iš nedaugelio vietų pasaulyje, kur galima pamatyti didžiausias pasaulyje jūrines žuvis – bangininius ryklius.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų