• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Viskas arba nieko“, - taip pastaruoju metu skamba antraštės Ispanijos spaudoje. Madrido „Real“ klubas yra pasirengęs Brazilijos „Santos“ komandai pateikti lemiamą ir paskutinį pasiūlymą už puolėją Neymarą, kuris jau šią vasarą yra pasirengęs palikti tėvynę.

REKLAMA
REKLAMA

Neoficialiais duomenimis, „karališkojo“ klubo išpirka gali siekti net 70 milijonų eurų ribą. Jei viskas klostysis pagal Madrido komandos prezidento Florentino Perezo planą, brazilas su ispanų ekipa pasirašys šešerių metų sutartį ir kasmet uždirbs po 10 milijonų eurų.

REKLAMA

Būtent tokią sumą kasmet „Real“ komandoje uždirba pastarosios lyderis Cristiano Ronaldo. Jei portugalas po sezono liks Ispanijos sostinės ekipoje, jis su Neymaru būtų vieni brangiausiai apmokamų ne tik vicečempionų klube, bet ir šalies čempionate.

Ne paslaptis, kad talentingąjį 21 metų brazilą įsigyti nori ir Ispanijos čempionė „Barcelona“, tačiau „Real“ ekipa yra pasirengusi „Santos“ klubui sumokėti didesnę išpirkos sumą bei taip lenktynėse aplenkti katalonus.

REKLAMA
REKLAMA

„Karališkasis“ klubas jau įsitikino, kad tokio masto investicijos pasiteisina. 2009 metų birželį net už 94 milijonus eurų įsigytas C.Ronaldo „Real“ ekipai atsipirko per ne pilnus metus.

Sezoną pradėjęs vilkint devintu numeriu pažymėtus marškinėlius, kitąmet portugalas pasisavino komandą palikusio Raulio Gonzalezo septintąjį numerį, todėl tai leido Madrido ekipai susikrauti dar didesnį pelną.

Manoma, kad „Real“ klubas pasiūlymą „Santos“ komandai dėl Neymaro įsigijimo pateiks birželio mėnesio pradžioje, prieš prasidedant FIFA konfederacijų taurei, kurioje su Brazilijos nacionaline ekipa varžysis ir jaunasis talentas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų