• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą Anglijoje vykusiose atsakomosiose „Championship“ atkrintamųjų pusfinalio rungtynėse, kuriose dėl kelialapio į „Premier“ lygą kovėsi „Watford“ ir „Leicester City“ klubai, užfiksuotas kone įspūdingiausias šio sezono epizodas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmose tarpusavio rungtynėse pergalę namuose 1-0 šventusios „lapės“ išvykoje galėjo jaustis šiek tiek ramiau. Taip „Leicester“ ekipa jautėsi iki pat 95 minutės, kai šeimininkams pirmaujant rezultatu 2-1 į „Watford“ vartus buvo paskirtas vienuolikos metrų baudinys.

REKLAMA

Jei Anthony Knockaertas būtų nuginklavęs vartininką Manuelį Almunia, veikiausiai į atkrintamųjų finalą būtų patekę svečiai, bet viskas susiklostė taip, kaip tikriausiai nesitikėjo nė vienas stadione ar prie televizoriaus ekrano buvęs futbolo aistruolis.

Vartų sargas iš Ispanijos sugebėjo ne tik atremti prancūzo atliktą 11 metrų baudinį, bet ir pakartotiną smūgį. Tiksint paskutinėms teisėjo pridėto laiko sekundėms, „Watford“ komandos futbolininkai suskubo į lemiamą šturmą, kurio pabaiga buvo tiesiog neįtikėtina.

REKLAMA
REKLAMA

Atakos pabaigoje įvartį į „Leicester City“ komandos vartus įmušęs Troy‘us Deeney padidino šeimininkų turimą pranašumą iki 3-1, o po anglo tikslaus smūgio į „Vicarage Road“ stadioną pasileido bėgti visi tribūnose buvę „Watford“ gerbėjai.

Po neįtikėtinos rungtynių pabaigos „Watford“ klubą nuo kelialapio į „Premier“ lygą skiria vos vienas žingsnis. Atkrintamųjų finale trenerio Gianfranco Zolos auklėtiniai susitiks su „Brighton and Hove Albion“ ir „Crystal Palace“ poros nugalėtoju.

Rezultatas:

„Watford“ 3 – 1 „Leicester City“

(pirmas mačas 0-1, bendras rezultatas 3-2)

15‘ [1 – 0] Matej Vydra

19‘ [1 – 1] David Nugent

65‘ [2 – 1] Matej Vydra

90‘ Anthony Knockaert („Leicester City“) – nerealizavo 11 metrų baudinio

90‘ [3 – 1] Troy Deeney

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų