• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasitaiko, kad žmonės būna labai jautrūs... . Bet tokiems priklauso dažniau lankytis sanatorijose, reabilitacijos centruose, tik ne tose vietose, kur rengiami sprendimai.

REKLAMA
REKLAMA

„Pasiūlymus galimai mokesčių reformai ruošusios darbo grupės nariai dėl kritikos nenori tęsti darbo, teigia Premjeras Algirdas Butkevičius. „Po tokios kritikos darbo grupės specialistams vargu ar bus įmanoma juos prikalbinti tęsti darbą“, – interviu Žinių radijui sakė jis. Anot Ministro Pirmininko, darbo grupės pateiktus pasiūlymus dalis koalicijos partnerių suprato kaip politinį apsisprendimą, o ne pagrindą diskusijoms.

REKLAMA

Jei aš negaliu nuplaukti 3 kilometrų, tuo neužsiimu. Jei dėl kieno nors kritikos galiu apsiverkti kaip mažas berniukas, tai gal geriau pasieškoti ramesnės veiklos? Įdomu, ar pats premjeras tebėra pasirengęs prisiimti atsakomybę už šalies mokesčių politiką? O kas būtent dėl išsakytos kritikos gresia darbo grupėje susirinkusių asmenų pajamoms, gyvybėms, šeimoms, turtui ar dar kam nors – būtų gerai patikslinti.

Kas turi moderuoti diskusijas ir aiškintis su koalicijos partneriais, su kuriais per prievartą niekas nekergė? Kas čia apskritai per nelaimė, jei pasigirdo kritika ir reikia ką nors paaiškinti? Man panašu į tiesioginio darbo vengimą ar bandymą iš anksto pasiteisinti, kodėl jokių realių reformų nebus. Juk jau ne kartą išpasakota tiesa yra paprasta – Lietuvos socialdemokratų partija yra už progresinius mokesčius, kai yra opozicijoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų