REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Festivalio „Išeik į aikštę 2013“ dalyvė Giedrė Kilčiauskienė: „Neeilinis gyvenimas yra toks, kai jame yra daugiau vietos džiaugsmui, o ne bambėjimui.“

Festivalio „Išeik į aikštę 2013“ dalyvė Giedrė Kilčiauskienė: „Neeilinis gyvenimas yra toks, kai jame yra daugiau vietos džiaugsmui, o ne bambėjimui.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį, gegužės 3 dieną, Vilniuje prasideda pirmasis jaunimo festivalis „Išeik į gatvę 2013“. Jo metu vilniečiai ir miesto svečiai bus kviečiami dalyvauti įvairiose diskusijose, išreikšti savo ir išklausyti kitos nuomonės pokalbiuose bei pasimėgauti gyvo garso koncertu, kuris taps festivalio kulminacija.

REKLAMA

Šeštadienį Vilniaus katedros aikštėje festivalio dalyviams ir visiems miestelėnams koncertuos gospel komanda „Hark!“, grupė „Saulės broliai“ ir atlikėjai Giedrė Kilčiauskienė bei Linas Adomaitis su savo grupėmis.

Koncerte „Aš renkuosi neeilinį gyvenimą“ dalyvausianti solinę karjerą pradėjusi G.Kilčiauskienė džiaugiasi galėdama prisidėti prie gražios iniciatyvos, o paklausta, apie neeilinį gyvenimą, patikina, kad kiekvienas gali jį susikurti. Reikia tik noro ir svajonės. „Neeilinis gyvenimas yra toks, kai jame yra daugiau vietos džiaugsmui, o ne bambėjimui. Neeilinis gyvenimas yra toks, kai nepavydi kitam jo gyvenimo, o pats kuriesi savąjį. Tai visiškai nepriklauso nuo profesinės veiklos. Jeigu esi konditeris, gali gyventi eilinį konditerio gyvenimą arba ir gyventi visiškai neeilinį. Jeigu tik iš visos širdies dirbsi savo darbą ir paversi jį savo pomėgiu“, – įsitikinusi garsi dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus arkivyskupijos jaunimo centro (VAJC) organizuojamo renginio dalimi tapsianti Giedrė neslepia, kad ir pati siekia ypatingo ir neparasto gyvenimo. Kiekvieną dieną dėl jo kovoja – kartais, žinoma, ir nepasiseka, bet dainininkė jaučiasi rami, svarbiausia, kad stengiasi.

„Žinot, žinau labai puikų barmeną Palangoje. Jeigu kiekvienas savo darbą dirbtų taip, kaip jis, tai visi vaikščiotų su auksiniais žiedais“, – apie neeilinio gyvenimo pavyzdį kasdieniame gyvenime pasakojo G.Kilčiauskienė.

Jaunimui skirtame koncerte „Aš renkuosi neeilinį gyvenimą“ pasirodysianti atlikėja linki visiems, nepriklausomai nuo amžiaus, per anksti nepasenti savo vidumi ir kuo daugiau svajoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu turi svajonę, ji tikrai išsipildo. O jeigu neturi, tai tik ir galvoji, kaip čia viskas aplinkui blogai, kaip reikia iš čia važiuoti. Jeigu kiekvienas aplink save turėtume metrą gerumo, viskas būtų puiku“, – savo gyvenimo filosofija pasidalijo Giedrė. Visi, norintys išgirsti G.Kilčiauskienę ir kitus atlikėjus, dalyvauti įdomiose diskusijose ir pokalbiuose, daugiau informacijos apie festivalį gali rasti adresu www.iseikiaikste2013”.

Gegužės 3-5 dienomis vilniečiai taip pat kviečiami užsukti į Katedros aikštę. Visas tris dienas čia bus galima išgerti kavos, arbatos, pasiklausyti gyvos muzikos koncertų, pasimėgauti hiphopo šokėjų ir breikerių kovomis, rungtyniauti estafetėse, susitikti su įdomiais žmonėmis ir dalyvauti diskusijoje „Kad nemylėtume kaip idiotai“ ir pan. Čia taip pat bus galima pabendrauti su Emanuelio mokyklos Romoje studentais (iš 12 skirtingų pasaulio šalių), kurie tuo metu kaip tik lankysis Vilniuje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų