• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Edita KARKLELIENĖ Užvakar Šiauliuose peiliu mirtinai subadytas taksi vairuotojas. Įtariamojo žmogžudyste paieškos kol kas nerezultatyvios.

REKLAMA
REKLAMA

Tai jau antras išpuolis prieš taksistus pastarosiomis dienomis. Praėjusios savaitės penktadienį 54-erių taksi vairuotoją nenustatytas užpuolikas taip pat sužalojo peiliu.

REKLAMA

Mirė pakeliui į ligoninę

Į Šiauliuose esantį Dainavos taką greitosios medicinos pagalbos ekipažą trečiadienio vakarą, keliolika minučių po 22 valandos, iškvietė neprisistatęs vyras.

Atvykę medikai taksi automobilyje „Audi 80“, prie vairo rado stipriai kraujuojantį vairuotoją.

Anot medikų, vyro veidas, galva, kaklas, rankos buvo nusėtos pjautinėmis ir durtinėmis žaizdomis.

Nukentėjusysis, medikų teigimu, buvo stipriai nukraujavęs, jį ištikusi klinikinė koma. Kraujo buvo pilna automobilio salone.

REKLAMA
REKLAMA

71 metų taksi vairuotojo medikams išgelbėti nepavyko – jis mirė greitosios pagalbos automobilyje, vežamas į ligoninę.

Įtariamasis nenustatytas

Policija ėmėsi žmogžudyste įtariamo asmens paieškos. Į pagalbą kriminalistams iškviestas ir kinologas su tarnybiniu šunimi, tikrinta mieste įrengtų vaizdo kamerų užfiksuota medžiaga, buvo bandoma nustatyti galimus liudytojus.

Įtariamojo tapatybė vakar nebuvo nustatyta.

Pirminiais duomenimis, taksistas galėjo tapti kliento auka. Gali būti, kad tarp taksisto ir keleivio įsižiebė konfliktas, kurio metu ir buvo panaudotas peilis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apžiūrėję nužudytojo automobilį kriminalistai jame rado pinigų.

Sužalojo peiliu

Šiaulių apskrities policijos pareigūnai bando nustatyti, ar gegužės 1-osios vakarą nusikaltimą įvykdė ne tas pats asmuo, kuris peiliu prieš taksi vairuotoją siautėjo balandžio 26-osios naktį.

Tąsyk klientas iš Šiaulių, Draugystės prospekto, taksi automobiliu nuvežtas į sodų bendriją, susimokėjo už kelionę, tačiau, laukdamas grąžos, išsitraukė peilį ir sužalojo 54 metų vairuotoją.

Gelbėdamasis nuo dūrių taksistas išpuolė iš automobilio. Jam iš paskos iššokęs žalotojas vairuotojo nebepersekiojo. Įtariamasis kol kas nenustatytas.

Kraujuojantis taksi vairuotojas nuvažiavo į ligoninę.

Dėl durtinių žaizdų galvoje ir kakle šiaulietis buvo operuotas. Jo gyvybę pavyko išsaugoti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų