REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šiandien, kai visa Lietuva ilsėsis nuo darbų, bus dviguba proga įsijungti BTV ir stebėti legendinį žaidimą „Taip.Ne“. Pasidžiaugę laisvadieniu ir pavasariu, bus galima ramiai susėsti prie ekranų ir pradėti švęsti dar vieną nuostabią pavasario šventę – Motinos dieną.

REKLAMA
REKLAMA

„Sveikinsime visas esamas ir būsimas mamas, dalinsime joms komplimentus, o žaidėjai studijoje, kurių dauguma bus vyrai, bandys įminti amžinąją paslaptį. Žaidimo tema šįkart – moterys“, − praneša žaidimo vedėjas Arūnas Valinskas ir šypteli – dažniausiai vyrą ir moterį susiejantys žodžiai „taip“ arba „ne“ užkoduoti ir jo diriguojamo žaidimo pavadinime.

REKLAMA

Prie žaidėjų stalo moterų temą gvildens žinomi ir populiarūs džentelmenai – buvęs „Naktinių personų“ narys, verslininkas Aras Vėberis ir BTV laidos „Sąmokslo teorija“ autorius ir vedėjas Arnas Klivečka.

„Arnai, tave pažįstu labai seniai. Nuo tų laikų, kai buvai vienas geriausių Vilniaus „diskotekininkų“. Tiesa, tuos laikus labai smagu prisiminti, bet kam nors papasakoti būtų gėda“, − juokėsi A. Valinskas.

„Tai buvo smagūs mūsų jaunystės laikai. Bet mes ir dabar neseni“, − papildė A. Klivečka. Smagus žaidimas, moteriški klausimai, vyriški atsakymai ir daug azarto – jau šiandien, 20.30 val. per BTV!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų