REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos spauda pranešė, kad Portugalijos futbolo rinktinės ir Madrido „Real“ klubo lyderis Cristiano Ronaldo pastaruoju metu apgaudinėja širdies draugę Iriną Shayk. Nuo 2010 metų su rusaite šiltus santykius palaikantis futbolininkas netikėtai buvo aptiktas su gražuole iš Brazilijos Andressa Urach.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, jog portugalas Madrido (Ispanija) viešbutyje permiegojo su brazile likus dviem dienoms iki pirmųjų UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynių su Dortmundo „Borussia“, kuriose, kaip žinoma, „karališkasis“ klubas patyrė triuškinančią nesėkmę 1-4.

REKLAMA

27 metų Brazilijos gražiausio užpakaliuko konkurso „Mis Bum Bum“ sidabro prabos laimėtoja apie intymius santykius su C.Ronaldo atskleidė laikraščiui „The Sun“. Blondinė patikino, kad su Madrido komandos nariu permiegojo likus 48 valandoms iki pirmųjų Čempionų lygos pusfinalio rungtynių.

„Niekada neabejojau, kad C.Ronaldo yra vienas gražiausių vyrų pasaulyje. Nebuvau net pagalvojusi, jog vieną dieną mus sies toks artimas ryšys. Jį sužavėjo mano nuotraukos internete, todėl jis troško įsitikinti, ar iš tiesų  dalyvavau „Gražiausio užpakaliuko“ konkurse“, – sakė brazilė.

REKLAMA
REKLAMA

„Naktis buvo neįtikėtina. Jo kūnas nuostabus, tarsi graikų dievo. Labiausiai patiko, kad jis mane vadino mažuoju arkliuku“, – pasitenkinimo savo ir portugalo santykiais neslėpė A.Urach.

 

Savo ruožtu C. Ronaldo visus šiuos pranešimus skubėjo paneigti. Futbolininko teigimu, visa tai – klastotė. Pasak jo, tą dieną jis paskyrė žurnalistui Manu Sainz, su kuriuo sutiko pasidalinti mintimis prieš artėjančią Čempionų lygos dvikovą.

„Aš buvau informuotas, kad dienraščiui „The Sun“ moteris, vardu Andressa, davė interviu, kuriame esu paminėtas. Tokios nesąmonės gali pakenkti mano asmeniniam gyvenimui, todėl noriu išsiaiškinti, kas visa tai sukūrė“, – pasipiktinimo neslėpė „Real“ narys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Taip, tą dieną buvau viešbutyje ir daviau interviu M.Sainz. Galite jam paskambinti. Jis visa tai patvirtins. Visi kiti pranešimai yra klastotė ir visiškas melas“, – teigė C.Ronaldo.

Nors portugalas stengėsi visus anglų spaudos pranešimus paneigti, 27 metų futbolininko širdies draugė I. Shayk pastarosiomis dienomis atrodo kiek susikrimtusi ir į jokius žurnalistų skambučius bei prašymus duoti interviu neatsako.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų