• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusi NBA žvaigždė 50 metų Michaelas Jordanas savaitgalį vedė antrąkart. NBA klubo „Charlotte Bobcats“ savininko išrinktoji – 35 metų buvęs modelis Yvette Prieto, rašo „The Associated Press“.

REKLAMA
REKLAMA

Palm Byče, Floridoje, vykusioje tuoktuvių ceremonijoje dalyvavo apie 300 svečių, tarp jų buvo golfo karaliumi vadinamas Tigeris Woodsas, NBA legendinis vidurio puolėjas Patrickas Ewingas, filmų prodiuseris ir režisierius Spike‘as Lee ir buvusi NFL žvaigždė Ahmadas Rashadas.

REKLAMA

Po bažnytinių apeigų vestuvių puota vyko prestižiniame privačiame golfo klube, kurį suprojektavo Jackas Nicklausas. Netoliese yra ir paties M. Jordano namas. Viena iš šventės dalių buvo naktiniai fejerverkai. Vestuvėse aukota Jameso R. Jordano labdaros fondui ir medicinos įstaigai „Jupiter Medical Center“.

Šešiskart NBA čempionas ir Y. Prieto susitiko prieš penkerius metus, o susižadėjo praėjusių metų gruodį.

Y. Pietro dėvėjo prancūziško šilko nuometą ir dramblio kaulo spalvos „J'Aton Couture“ mados namų suknią, kurią puošė rankų darbo nėriniai, sukurti specialiai jai. Suknelės kraštai buvo apsiūti krinolinu, o nuotakai žengiant į katedrą dramatišką įspūdį sukūrė kaskadomis krintantis sijonas ir žeme besivelkantis nėriniuotas šleifas.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinę vakaro porą ir svečius linksmino DJ MC Lyte, dainininkai K'Jonas, Robinas Thicke‘as ir „Grammy“ apdovanojimų laimėtojas Usheras bei orkestras „The Source“. Vienas iš akcentų – visiškai baltas septynių aukštų vestuvinis tortas su „jaunųjų“ inicialais.

Svečiai sėdėjo prie žvakių apšviestų stalų su daugybe krištolinių šviestuvų ir stiklinių laivelių, pripildytų baltų žiedlapių. Įdomu, kad puota vyko 3,7 tūkst. kv. metrų palapinėje – didžiausioje vestuvių istorijoje. Ji net 464 kv. m didesnė nei prabangus M. Jordano namas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad M. Jordanui tai antroji santuoka. Nuo 1986 metų jis buvo susituokęs su Juanita Vanoy. Pora susilaukė dviejų sūnų Jeffrey Michaelo, Marcuso Jameso bei dukros Jasmine. 2006-aisiais pora išsiskyrė. Buvusiai sutuoktinei atiteko 168 mln. JAV dolerių dalis. Tai vienos brangiausių skyrybų istorijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų