• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Triuškinančią nesėkmę UEFA Čempionų lygos pusfinalyje patyrusio Madrido „Real“ klubo bėdos nesibaigia. Išvyką į Vokietiją apkartino lyderio Cristiano Ronaldo trauma, kuris mače su Dortmundo „Borussia“ patyrė kojos traumą ir praleis savaitgalio rungtynes su kita Ispanijos sostinės komanda „Atletico“.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį iškovota pergalė prieš „Atletico“ gali leisti įsitvirtinti „Real“ klubui antroje pozicijoje šalies „La Liga“ čempionate, tuo tarpu nesėkmės atveju trenerio Jose Mourinho auklėtiniai su artimiausiais persekiotojais susilygintų taškais ir taip išliktų intriga iki paskutinio turo.

REKLAMA

„Rytoj C.Ronaldo nebus registruotas rungtynėms. Rytoj taip pat nežais Marcelo ir Alvaro Arbeloa, todėl likusioji komandos dalis kausis dėl pergalės be jų. Prieš „Atletico“ privalėsime žaisti visu 120 procentų ir visas 90 minučių išlaikyti greitą žaidimo tempą“, - sakė „Real“ treneris asistentas Aitoras Karanka.

„Mūsų vis dar laukia svarbios rungtynės, todėl komanda privalo būti pasiekusi geriausią sportinę formą. Rytoj į aikštę turėsime žengti tinkamai nusiteikę ir galvoti tik apie pergalę. Jei norime gerai pasiruošti atsakomosioms Čempionų lygos rungtynėms, idealiausias variantas būtų prieš jas iškovoti pergalę“, - teigė strategas.

Kaip ir minėjome, pirmose Čempionų lygos rungtynėse „Real“ nusileido „Borussia“ klubui, kuriam pralaimėjo rezultatu 1-4. Atsakomajame mače Madrido komandai reikės įmušti mažų mažiausiai tris įvarčius.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų