• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Eurolygos finalo ketverto varžybose gegužės 10–12 dienomis Londone žais ir Šarūnas Jasikevičius. „Turime dvi savaites, kad pagerintume savo žaidimą, jei norime laimėti titulą. Mums vis dar kažko trūksta“, - teigė 37 metų įžaidėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Penktose ketvirtfinalio rungtynėse ketvirtadienį „Barcelona“ įtikinamai 64:53 įveikė graikų Atėnų „Panathinaikos“, laimėjo seriją 3:2 ir prasibrovė tarp keturių pajėgiausių Eurolygos komandos.

REKLAMA

„Patekti į Finalo ketvertą buvo itin sunku. Nežaidėme šioje serijoje gerai, o susidūrėme su varžovu, esančiu šiuo metu geriausios sportinės formos. Įveikti „Panathinaikos“ jų aikštėje sudėtinga. Geriausias dalykas iš viso to - mes esame Finalo ketverte“, - komentavo Š. Jasikevičius.

Anot jo, „Barcelona“ šiuo metu nežaidžia geriausio krepšinio: „Tikiuosi, kad geriausią formą pasieksime pačiu laiku. Turime daug talentingų krepšininkų ir gerą trenerių štabą. Turime pasirengti Finalo ketvertui“.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas „Panathinaikos“ lyderių Jonas Mačiulis tikino, kad lemiamas ketvirtfinalio rungtynes komanda pradėjo itin prastai ir po to jau sunku buvo atsitiesti. „Mėginome, darėme, ką galėjome, tačiau sunku pavyti tokią gerą komandą kaip „Barcelona“, kai atsilieki 17 taškų“, - vertino jis.

„Kažkas laimi, kažkas pralaimi. Aš ir visi mano komandos draugai nusivylę, tačiau toks krepšinis. Dabar reikia susikoncentruoti ir pamėginti laimėti titulą Graikijos čempionate. Akivaizdu, kad Eurolygos titulo mums laimėti jau nepavyks“, - kalbėjo J. Mačiulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Barcelona“ krepšininkai Finalo ketverte pirmiausiai susigrums su kita ispanų komanda Madrido „Real“. Pastaroji ketvirtfinalio serijoje 3:0 įveikė Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis) ekipą. Su kuo Londone pirmiausiai žais Maskvos CSKA paaiškės šįvakar po paskutinių lemiamų ketvirtfinalio rungtynių tarp Pirėjo „Olympiacos“ ir „Anadolu Efes“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų