REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos dienraštis „Gazzetta dello Sport“ teigia, kad Turino „Juventus“ siūlo keturių metų sutartį Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipos puolėjui Zlatanui Ibrahimovičiui.

REKLAMA
REKLAMA

Švedijos rinktinės puolėjas, kuris du sezonus žaidė „Juventus“ klube kol 2006 metais perėjo į Milano „Inter“ klubą, jau yra gan ilga laiką siejamas su Turino ekipa.

REKLAMA

„Gazzetta“ šiandien teigia, kad „Juventus“ asmeniškai susisiekė su puolėju ir aptarė galimo kontrakto detales. Teigiama, kad „Senoji Senjora“ 31 metų puolėjui siūlo keturių metų sutartį ir metinį 7 milijonų eurų atlyginimą, kuris gali dar padidėti dėl įvairių priedų. Verta paminėti, kad Z.Ibrahimovičius šiuo metu Paryžiuje uždirba apie 12 milijonų eurų per metus, todėl Italijoje jam tektų tenkintis ženkliai mažesne alga.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant šių spaudos pranešimų, „Juventus“ generalinis direktorius Beppe Marotta ir PSG puolėjo agentas Mino Raiola bando neigti šiuos gandus, tačiau spauda tvirtai įsitikinusi, kad „Juventus“ vasarą tikrai bandys pas save prisivilioti „Švedijos milžiną“.

Pats Z.Ibrahimovičius prieš dvi dienas teigiamai atsiliepė apie jį siejančius gandus su „Juventus“. Patyręs puolėjas kalbėjo: „Jei „Juventus“ tikrai manęs nori, man būtų garbė žaisti jų klube. Tai fantastiškas klubas su puikiais žaidėjais ir puikiu projektu“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Esu šiame klube jau žaidęs ir man malonu, kad jie domisi manimi, tačiau šiuo metu aš galvoju tik apie PSG ir noriu padėti klubui laimėti „Ligue 1“ lygą“, - užbaigė Z.Ibrahimovičius.

Priminsime, kad anksčiau rašėme, jog pats PSG klubas nori įsigyti „Napoli“ klubo lyderį Edinsoną Cavani. Manoma, kad šis puolėjas būtų tiesioginė pamaina Z.Ibrahimovičiui, žinoma, jei švedas iš tikrųjų paliktų Paryžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų