• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvių liaudies išminties lobynuose yra įvairiausių posakių, kurie žmones skatina būti atsargius. Frazę „Devynis kartus pamatuok, dešimtą pjauk“ būtų galima pakeisti į „Devynis kartus pagalvok, o dešimtą pirk“...

REKLAMA
REKLAMA

Atrodo, kad didžioji dalis visuomenės puikiai supranta, jog įvairius pasiūlymus internete reikia vertinti ypač atsargiai. Policijos pareigūnai kone kasdien fiksuoja pranešimus apie nukentėjusius nuo sukčių asmenis ir stengiasi informuoti žmones, kad nepasitikėtų kiekvienu nepažįstamu žmogumi. Tačiau toks pasipelnymo šaltinis, panašu, yra neišsenkantis...

REKLAMA

Vakar į Telšių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi vyras. Jis pranešė, kad balandžio 12 d. viename skelbimus publikuojančiame interneto puslapyje norėjo įsigyti mobilųjį telefoną „Samsung Galaxy S2“.

„Savininkas nurodė, kad telefoną parduoda už 500 litų. Tokio modelio kaina yra gerokai didesnė, todėl skelbimas patraukė akį. Susisiekiau su pardavėju bei jo nurodymu į banko sąskaitą pervedžiau 470 litų. Tačiau praėjo daug laiko, o telefono negavau. Maža to, niekas nesiteikė grąžinti pinigų“, – policijos pareigūnams guodėsi telšiškis.

Vyras teigė supratęs, kad buvo apgautas, kai žadėta prekė taip ir nepasiekė jo namų, o pardavėjas tiesiog ignoravo jo skambučius. Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Šiuo metu bandoma nustatyti įtariamojo asmenybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų