REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narė N. Venckienė galėjo palikti Lietuvą?

N. Venckienės kaimynė: ji yra viename tolimiausių taškų nuo Lietuvos

Lietuvoje sklinda prieštaringos žinios apie N. Venckienės buvimo vietą.

Nors buvusios teisėjos N. Venckienės artimieji neužsimena apie išvykimą, Lietuvoje pradėjo sklisti nepatikrinta informacija apie jos išvykimą iš Lietuvos.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai yra šeimos reikalas ir mes frakcijoje sutarėme to nekomentuoti“, – antradienį portalui balsas.lt sakė „Drąsos kelio“ (DK) frakcijos Seime atstovas Valdas Vasiliauskas, komentuodamas žiniasklaidos paskelbėtą informaciją, jog Seimo narė, šios partijos vėliava Neringa Venckienė nesilanko posėdžiuose ir su niekuo nekontaktuoja.

REKLAMA

Balsas.lt primena, kad Seimas N. Venckienės teisinę neliečiamybę panaikino lygiai prieš dvi savaites.

Aš nenoriu kištis į jų šeimą“, – portalui sakė velionio Drąsiaus Kedžio teta Audronė Skučienė, siūltydama skambinti N. Venckienės sutuoktiniui Aidui Venckui, kurio mobiliojo telefono ji nurodyti nepanoro. A. Venckaus advokatų kontora klientų turbūt neaptarnauja, nes viešai nurodyti telefonai neatsako.

N. Venckienės bendražygiai, Seimo „Drąsos kelio“ partijos frakcijos nariai tvirtina nežinantys, kur yra jų seniūnė Neringa Venckienė, kuri jau kelias savaites nesilanko parlamente.

REKLAMA
REKLAMA

Frakcijos narys Vytautas Matulevičius anksčiau antradienį neatmetė galimybės, kad parlamentarė gali prašyti politinio prieglobsčio užsienyje. „Aš pasakysiu savo nuomonę – asmeniškai aš neatmetu galimybės, kad N.Venckienė gali kurioje nors šalyje prašyti politinio prieglobsčio. Bet čia yra mano prielaida. Yra teisinių valstybių, kur gerbiamos žmogaus teisės, įstatymai, tarptautinės konvencijos“, – antradienį Seime žurnalistams sakė V.Matulevičius.

Tuo tarpu N. Venckienės šeimą  pažįstanti garliaviškė „Lietuvos rytui” pranešė, kad buvusi teisėja su savo nepilnamečiu sūnumi išskrido į užsienio valstybę: „Šiuo metu ji yra labai toli – viename tolimiausių taškų nuo Lietuvos.”

Kaimynės teigimu, N. Venckienė pasiėmė medžiagą, kuriuose nufilmuotas jos globotos dukterėčios perdavimas motinai Laimutei Stankūnaitei, praneša  lrytas.lt.

 „Info TV“ antradienį pranešė, kad, jų žiniomis, N.Venckienė gali būti Naujojoje Zelandijoje arba Australijoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų