REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turtingasis Anglijos „Manchester City“ klubas yra pasiruošęs vasarą prisivilioti Italijos „NapolI“ komandos lyderį Edinsoną Cavani. Apie savo sūnaus ateities planus prasitarusi futbolininko mama Berta Gomez suteikė arabų Šeichams priklausančiai ekipai vilčių, todėl pastaroji ketina imtis veiksmų.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad „miestiečiai“ nepagailėtų 26 metų urugvajiečiui per sezoną mokėti 13.3 milijonų svarų sterlingų (kiek daugiau nei 15 mln. eurų) atlyginimą. Jei visa tai išsipildytų, puolėjas taptų brangiausiai apmokamu futbolininku ne tik „City“ klube, bet ir visoje „Premier“ lygoje.

REKLAMA

Iki šiol Anglijos čempionate daugiausiai pinigų per savaitę susižeria „Manchester United“ narys Wayne‘as Rooney ir „Man City“ atstovas Carlosas Tevezas. Abu puolėjai kiekvieną savaitę uždirba po 250 tūkst. svarų sterlingų. Savo ruožtu E.Cavani per septynias dienas susišluotų 256 tūkst. svarų.

Manoma, kad treneris Roberto Mancini siekia įsigyti E.Cavani tam, kad būtų pakeistas sausį į Italijos „Milan“ klubą išvykęs Mario Balotelli. Sklido gandai, jog vasarą „miestiečius“ gali palikti ir Edinas Džeko bei Sergio Aguero, todėl dar vienas pajėgus puolėjas „City“ ekipai nepamaišytų.

REKLAMA
REKLAMA

Nors „Man City“ ir yra pasiruošusi urugvajiečiui per metus mokėti kiek daugiau nei 15 mln. eurų, prieš tai ekipai tektų sumokėti „Napoli“ klubui įspūdingą išpirką, kuri siekia 60 milijonų eurų ribą. Jei arabų Šeichai italams ant stalo pateiks reikalaujamą sumą, tuomet puolėjui beliks suraityti parašą ant naujos sutarties.

Tiesa, Mančesterio miesto klubo ambicijas įsigyti E.Cavani gali nuslopinti Madrido „Real“ ekipa, kuri taip pat jau kurį laiką yra siejama su „Napoli“ komandos puolėju. Sklido kalbos, jog Ispanijos sostinę gali palikti Karimas Benzema arba Gonzalo Higuainas, todėl vieno iš šių puolėjų netektis priverstų „karališkąjį“ klubą vasaros perėjimų lango metu imtis veiksmų.

Panašu, kad E.Cavani šis sezonas „Napoli“ klube bus geriausias. Puolėjas per sužaistas 36 rungtynes įmušė jau 31 įvartį. Futbolininkui iki asmeninio rekordo trūksta vos trijų tikslių smūgių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų