REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiąją dalį „Barcelona“ žaidėjų įsigijimo reikalų Pietų Amerikoje tvarkantis skautas Andre Cury atskleidė, jog katalonai „Santos“ puolėjo Neymaro laukia „išskėstomis rankomis“, o jo atvykimas į Barseloną palengvintų gyvenimą „Barcos“ lyderiui Lioneliui Messi.

REKLAMA
REKLAMA

Jau ne vienerius metus su persikėlimu į Europą siejamas 21-erių metų futbolininkas yra apsisprendęs nepalikti gimtosios Brazilijos iki 2014 metų pasaulio čempionato, kuomet baigsis ir kontraktas su „Santos“, todėl potencialūs Neymaro pirkėjai laukia tos akimirkos.

REKLAMA

„Barcelona“ yra labai susidomėjusi Neymaru. Jis yra katalonų pirkinių sąrašo viršuje. „Barca“ nėra iš tų, kuri perka daug žaidėjų, tačiau Neymaras būtų perkamas tik atsiradus pirmai progai. Mes nekantriai laukiame kada gi pagaliau jis nuspręs keltis į Europą“, - teigė skautas.

Lionelis Messi, Xavi ir Andresas Iniesta laukia Neymaro išskėstomis rankomis. Jo atvykimas palengvintų gyvenimą Messiui ir užbaigtų dvi „priklausomybes“: „Santos“ priklausomybę nuo Neymaro ir „Barcelonos“ priklausomybę nuo Messi“.

„Šiuo metu Messi „Barcai“ yra be galo svarbus, tačiau, manau, kad po dviejų ar trejų metų Leo galės perduoti estafetės lazdelę Neymarui visai kaip Ronaldinho kažkada perdavė ją Messiui“, - pridūrė katalonų žaidėjų įsigijimo reikalais Pietų Amerikoje besirūpinantis A.Cury.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų