• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laikinuoju Londono „Chelsea“ treneriu dirbantis Rafa Benitezas mano, kad jis sustiprino ekipą ir ją paliks geresnės būklės nei tada kai jis atvyko į komandą.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanas nebuvo mėgiamas „Chelsea“ fanų, tačiau R.Benitezas su „Chelsea“ pasiekė FA taurės pusfinalį, kuriame jie šiandien žais su „Manchester City“, bei Europos lygos pusfinalį, kuriame „Chelsea“ susigrums su „Basel“ ekipa. „Chelsea“ taip pat sėkmingai kovoja dėl vietos kito sezono Čempionų lygoje. Visgi R.Benitezas vasarą turėtų palikti „Mėlynuosius“ ir klubas ieškos naujo stratego . „Esu įsitikinęs, kad klubą paliksiu stipresnį, nei jis buvo prieš man atvykstant. Aš žaidėjams suteikiau reikiamos patirties. Negaliu prisiimti laurų už žaidėjus, kurie jau buvo įsigyti anksčiau. Tie žaidėjai yra labai geri, tačiau taip pat yra ir jaunų futbolininkų, kurie po šio sezono bus įgavęs daug reikalingos patirties“, - kalbėjo R.Benitezas.

REKLAMA

„Komandos pusiausvyra dabar daug geresnė. Žaidėjai yra visai laimingi ir patenkinti treniruotėmis bei naujais dalykais, kuriuos ten išmoksta. Manau, kad kitais metais dauguma žaidėjų bus dar geresni. Jie turės daugiau patirties ir komanda bus geresnė“, - tęsė ispanas.

„Jie čia augo, tobulėjo ir mokėsi. Vasarą klubui reikia maždaug trijų naujų futbolininkų ir jis bus labai stiprus. Tai gera komanda, bet patirties stoka kainavo nemažai taškų. Praėjusiais metais klubas užėmė 6 vietą ir atsiliko 20 taškų, šiais metais šis skirtumas bus daug mažesnis“, - užbaigė R.Benitezas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų