• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos „Barcelona“ komandos vartininkas Victoras Valdesas dar kartą patvirtino, kad po šio sezono jis ruošiasi palikti tėvynę ir pradėti legionieriaus karjerą. 31 metų vartų sargas neslėpė, jog norėtų savo jėgas išbandyti Anglijos „Premier“ lygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Katalonų klubo narys atviravo, kad Barselonos mieste jis praleido puikų laiką, bet, vartininko manymu, atėjo laikas permainoms ir naujiems iššūkiams.

REKLAMA

„Žinoma, man „Premier“ lyga patinka. Man patinka tai, kaip gerbėjai tribūnose palaiko savo komandas. Ten futbolas visiškai kitoks. Anglijoje žmonės dažniausiai ploja, o ispanai to nedaro. Mane angliškas palaikymas žavi“, - kalbėjo vartininkas.

„Barcelona“ klube praleidau daug puikių akimirkų. Čia visada grįšiu, bet šis nuostabus darbas skatina mane keliauti. Tai daryti man patinka. Noriu išbandyti naujas kultūras, naują futbolą ir naujus iššūkius“, - sakė V.Valdesas.

REKLAMA
REKLAMA

Sausio mėnesį V.Valdesas oficialiai pareiškė, kad jis neskuba pratęsti sutarties su „Barcelona“ klubu ir netgi užsiminė apie galimybę pakeisti komandą. Panašu, kad tam katalonų komandos vadovai neprieštarauja ir vartų sargo nuomonę gerbia.

Šį sezoną vartininkas, vilkėdamas „Barcelona“ komandos marškinėlius, sužaidė 36 rungtynes. Pastaruoju metu vartų sargas, dėl savo neužtikrinto žaidimo, sulaukia vis daugiau kritikos. Manoma, kad V.Valdesas, norėdamas nutildyti visus kritikus, sieks savo vertę įrodyti rungtyniaudamas užsienyje.

Pastaruoju metu Victoras buvo labiausiai siejamas su Londono „Arsenal“ ekipa. Neatmetama galimybė, jog ispanas gali nuspręsti karjerą tęsti ir kitose užsienio šalyse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų