• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vilniaus miesto apylinkės teismas taip ir nepradėjo bylos nagrinėti iš esmės į posėdį neatvykus dviem kaltinamosioms - Ilonai Mažeikytei bei Sigitai Karpickienei.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji pranešė teismui esą išvykusi į komandiruotę, o antrajai neįteiktas šaukimas. Teisme nepasirodė ir kitų kaltinamųjų advokatai.

REKLAMA

Dėl didelio neatvykusių skaičiaus bylos nagrinėjimas atidėtas net iki gegužės 7 dienos. Teismas nutarė kreiptis į Nacionalinę teismų adminstraciją su prašymu šiai bylai skirti daugiau dėmesio bei leisti advokatams nedalyvauti posėdžiuose.

Byloje kaltinimai pateikti Seimo kancleriui Jonui Mileriui, Finansų departamento direktorei Danutei Petrauskienei, Daliai Špakauskienei, Turto ir piniginių lėšų apskaitos skyriaus vedėjai Nijolei Judinienei, Piniginių lėšų apskaitos ir atsiskaitymo skyriaus vedėjai Alei Klovaitei, specialistėms I. Mažeikytei, S. Karpickienei ir Irenai Astrauskaitei.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš teismą taip pat stojo Paslaugų ir materialinio aprūpinimo skyriaus vedėjas Alvydas Milkevičius, Turto valdymo ir priežiūros skyriaus vyriausiasis specialistas Algirdas Tarulis, vyriausiasis specialistas Arvydas Algimantas Švedas.

Į teismą iš pataisos namų pareigūnai pristatė jau dviem metams laisvės atėmimo bausme nuteistą Seimo kasininkę Reginą Pikelienę, kuri kaltinta 441 tūkstančių litų iššvaistymu.

Teismui nepradėjus nagrinėti bylos moterį atvežę pareigūnai buvo nepatenkinti, nes nuteistąją vežė net iš Panevėžio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų