• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Praeitą sekmadienį iš „Chorų karų“ iškritus Druskininkų chorui, šįkart dėl išlikimo susigrūmė jau tik penki kolektyvai.

Praeitą sekmadienį iš „Chorų karų“ iškritus Druskininkų chorui, šįkart dėl išlikimo susigrūmė jau tik penki kolektyvai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaidos Genytės Policijos choras, Panevėžio Indigo choras su Vytautu Matuzu, „ŠarkA“ ir Vilniaus mieste gyvenančių žmonių Šachmatinis choras, Kauno Studentiškasis choras su „16 Hz“ ir Stano benamių choras Spindulys. Kuris turės negrįžtamai palikti projektą?

REKLAMA

 „Chorų karų“ scenoje šį sekmadienį – kino filmų, operos, miuziklų ir animacijos interpretacijos: devintojo dešimtmečio muzikinis filmas „Kažkas atsitiko“, kultinė drama „Gladiatorius“, muzikinis serialas „Choras“ – tai tik kelios „Chorų karų“ muzikinių pasirodymų užuominos...

O projekto vedėja Inga Jankauskaitė, kurios partneriu vietoje Vytauto Šapranausko jau antrą kartą tapo Justinas Jankevičius, per vieną vakarą įsijaus į tris itin skirtingus įvaizdžius!

REKLAMA
REKLAMA

Žavi moteris įrodė, kad pasižymi ne tik puikiais aktoriniais sugebėjimais, bet ir įspūdingu balsu. Transliacijos pradžioje ji, pritariant visiems chorams, atliko pagrindinę rokeriškos operos partiją, o laidai įpusėjus virto Mere Popins – nuotaikingą dainą atliko kartu su studijos „Džimba“ mergaičių choru. Transliaciją vainikavo „Chorų karų“ himnas, kurį pirmuoju balsu vėlgi vedė I. Jankauskaitė.

Bet ir tai – dar ne viskas: į gegužės 14−18 dienomis Švedijoje vyksiančią „Euroviziją 2013“ vyksiantį Lietuvos atstovą Andrių Pojavį tiesioginiame TV3 eteryje išlydi „Chorų karai“ dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

A. Pojavis ką tik antrą kartą tapo tėčiu, tačiau šį džiaugsmą kasdien lydi ir būsimo pasirodymo „Eurovizijoje“ jaudulys. Penkios „Chorų karų“ kariaunos, linkėdamos Lietuvos atstovui sėkmės Švedijoje, griausmingai pritarė A. Pojaviui, atlikusiam specialiai „Eurovizijai“ sukurtą savo dainą „Something“.

Ypatingas svečias – šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurso Lietuvos atstovas A. Pojavis prisijungė ir prie „Chorų karų“ komisijos, kurioje – operos solistė Kristina Zmailaitė, dainininkas Aleksandras Ivanauskas-Fara ir Mindaugo Stasiulio personažas Saulėnas.

REKLAMA

Balsavimas „Chorų karuose“ nemokamas. Jis vyksta tik telefono skambučiais, o ne SMS žinutėmis. Vienu telefonu už vieną chorą galima atiduoti tik vieną balsą.

Žiūrovai jau tradiciškai labiausiai palaikė Vilniaus benamių Spindulio chorą, o mažiausiai balsų šįkart skyrė V. Genytės vadovaujamam Policijos chorui.

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus paaiškėjo, kad ties iškritimo riba atsidūrė grupė „ŠarkA“ ir Vilniaus Šachmatinis choras, tačiau jie dar turi galimybę atsigriebti – kas turės palikti projektą, paaiškės ateinantį savaitgalį.

Galutinė projekto „Chorų karai“ balsavimo lentelė:

1 vieta – Panevėžio Indigo choras su Vytautu Matuzu

2 vieta – Stano ir benamių choras Spindulys

3 vieta – Kauno Studentiškasis choras su „16 Hz“

4 vieta – Vaidos Genytės Policijos choras

5 vieta – „ŠarkA“ ir Vilniaus Šachmatinis choras

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų