• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytoj Italijoje ginklus surems Milano „Inter“ ir Turino „Juventus“ komandos. Vadinamąjį Italijos derbį kiek anksčiau šiame sezone laimėjo „Inter“, kuris Turine šventė pergalę rezultatu 3-1.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš rytojaus derbį savo mintimis nusprendė pasidalinti abiejų komandų treneriai ir žaidėjai. „Inter“ strategas Andrea Stramaccioni yra įsitikinęs, kad jo klubui ir vėl pavyks švęsti pergalę.

REKLAMA

„Mes ketiname laimėti rungtynes ir esu įsitikinęs, kad „Inter“ sužais geras rungtynes. Kai kas kalba, kad mes turime mažai šansų laimėti rytojaus mačą, tačiau būdami autsaideriais mes bandysime tai panaudoti kaip papildomą motyvaciją“, - kalbėjo A.Stramaccioni.

„Tai bus atviros rungtynės, kurių baigtis tikrai nežinoma. Stengsimės žaisti kaip pirmajame mūsų tarpusavio mače tik galbūt šiek tiek pakeisime sistemą“, - tęsė 37 metų italas.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai labai svarbios rungtynės, kurios reiškia labai daug. Iš mūsų perspektyvos, šios rungtynės yra išskirtinės. Rezultatai rodo, kad „Juventus“ kol kas yra geriausia komanda, bet mes norime parodyti ko esame verti ir rytoj bus puiki proga tą padaryti“, - toliau kalbėjo treneris.

„Energingumas ir gyvybingumas yra „Juventus“ stiprybės. Pirmajame kėlinyje jie žaidžia labai gerai, todėl į tai atsižvelgsime. Norime jiems trukdyti žaisti jų žaidimą ir neleisti jiems nustatyti savo žaidimo tempo“, - užbaigė A.Stramaccioni.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu „Inter“ klubo saugas Estebanas Cambiasso tikina, kad rytoj „Inter“ ketina visą dėmesį sutelkti tik į futbolą ir negalvoti apie dviejų klubų priešpriešą.

„Mes galvojame tik apie rungtynes su „Juventus“. Šių klubų konkurencija yra didi, tačiau mes susitelksime tik į įvykius aikštelėje“, - kalbėjo E.Cambiasso.

„Turime parodyti savo vertę. Šiame sezone mes žaidėme labai banguotai, o Italijos lygoje tu turi žaisti stabiliai. Tą „Juventus“ būtent ir daro. Visgi rytoj bandysime juos įveikti“, - užbaigė argentinietis.

REKLAMA

 

Nors dauguma mano, kad „Juventus“ visą dėmesį teikia artėjančiam Čempionų lygos mačui su Miuncheno „Bayern“, tačiau ekipos treneris Antonio Conte tai neigia.

„Žmonės, kurie mane žino, supranta, kad man pačios artimiausios rungtynės yra svarbiausios, taigi „Inter“ rungtynės man yra labai svarbios ir visą dėmesį aš sutelkiu į jas. Dabar labai svarbi sezono stadija, nes per 21 dieną reikės sužaisti šešis mačus. Mes kovojome dėl „Scudetto“ ir Čempionų lygos“, - kalbėjo A.Conte.

„Tačiau šiuo metu mes tikrai negalvojame apie „Bayern“, mes susitelkėme tik į mačą su „Inter“. Iš patirties žinau, kad vienu metu reikia galvoti tik apie vieną mačą. Aš stengsiuosi išleisti stipriausią galimą sudėtį. Tikiuosi, kad rungtynės bus atviros, nes lygiosios netenkins nei vieno klubo“, - tęsė A.Conte.

REKLAMA

„Mes norime užsitikrinti čempionato auksą, todėl negalime prastai sužaisti tokių rungtynių. Žinau, kad „Inter“ gali įveikti bet ką, todėl jų nuvertinti tikrai neketiname“, - užbaigė italas.

„Juventus“ vartininkas Gianluigi Buffonas prisiminė pirmąjį šio sezono mačą su „Inter“. Dar kartą paminėsime, kad tada pergalę rezultatu 3-1 šventė „Inter“ ir G.Buffonas pripažino, jog šis pralaimėjimas buvo tikrai skaudus.

„Tų rungtynių mes tikrai nepamiršome. Tada jie žaidė puikiai ir buvo verti pergalės. Šis pralaimėjimas buvo tikrai skaudus, todėl dabar noriu tuo pasinaudoti ir atkeršyti jiems“, - trumpai savo mintimis pasidalino G.Buffonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų