REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Volkswagen Expand“ – universali transporto priemonė, galinti pasiūlyti keletą skirtingų būdų keliauti.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji naujovė – tai praplečiamas salonas, kur gali tilpti vienas ar du papildomi keleiviai arba bagažas. Nepraplėstos transporto priemonės ilgis – 2320mm, kai ratų bazė – 1510 mm, o praplėstos – 2350 mm, kai ratų bazė – 1540 mm. Transporto priemonės aukštis standartinis – 1500 mm.

REKLAMA

Antroji transporto priemonė, esanti šioje neįtikėtinoje konstrukcijoje – tai nuimami priekiniai ratai, galintys važiuoti panašiai kaip individuali transporto priemonė, primenanti mums jau žinomą „Segway“.

Taigi jei įstrigote spūstyje, o jums labai reikia pasiekti kelionės tikslą laiku, tereikia „atsegti“ ratus nuo automobilio ir važiuoti toliau. Tuo pačiu nereikia baimintis, kad kažkas pavogs gatvėje ar kelyje paliktą automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Projekto autorius – Luiz‘as Antonelli. Automobilio variklis ir akumuliatorius sumontuoti ratuose, tai suteikia transporto priemonei ypatingo funkcionalumo bei „lankstumo“. Nestandartinių sprendimų dėka automobilis „viskas – viename“ tampa idealia transporto priemone didmiesčiuose.

Automobilis laimėjo antrąją vietą konkurse „Talento Volkswagen Design 2012”. Prizas autoriui – metų stažuotė kompanijos „Volkswagen“ padalinyje Brazilijoje bei kelionė į automobilių parodą Frankfurte.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų