• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester United“ klubo legenda Ericas Cantona neslepia simpatijų Madrido „Real“ vairininkui Jose Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs Prancūzijos nacionalinės rinktinės žaidėjas ne itin mėgsta pragmatišką portugalo žaidimo filosofiją, tačiau tiesiog žavisi stratego asmenybe.

REKLAMA

„Mane domina „Barcelona“ ir „Manchester United“ komandų žaidimas. Taip pat ir „Real“, nes juos treniruoja Mourinho“, - E.Cantonos žodžius cituoja „Le Matin“.

„Nesižaviu jo žaidimo filosofija, tačiau jis turi nuostabų charakterį, yra protingas, charizmatiškas ir turi savo unikalią darbo metodiką. Jis sako, kad treneris privalo būti aktorius ir aš su tuo pilnai sutinku“.

„Labai svarbu ne visuomet parodyti savo emocijas, kuomet stovi priešais savo žaidėjus. Svarbiausia tai, ką jiems reikia išgirsti ir pamatyti. Ar padėtų komandai į rūbinę atėjęs įsiutęs treneris, kuris švaistosi aplink arbatos puodeliais? Viskas priklauso nuo situacijos, o Mourinho puikiai žino, kaip reikia elgtis duotuoju momentu“.

 

„Jis visuomet atsiduria dėmesio centre. Mourinho tai daro ne dėl savo ego, o dėl to, kad nuimtų dalį spaudimo nuo savo žaidėjų. Aš tiesiog žaviuosi jo darbu“, - patikino E.Cantona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų