REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Napoli“ puolėjas Goranas Pandevas sensacingai paantrino Madrido „Real“ treneriui Jose Mourinho, kuris teigė, kad FIFA metų trenerio rinkimai buvo neskaidrūs ir suklastoti.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad 2012 metų FIFA geriausiu treneriu tapo Ispanijos rinktinės strategas Vincente Del Bosque. Tarp kandidatų laimėti šį prizą buvo ir „Real“ strategas Jose Mourinho, kuris į apdovanojimų ceremoniją nevyko.

REKLAMA

„Man skambino ne vienas žmogus, kuris sakė, kad balsavo už mane, tačiau kai buvo atskleisti balsai, mano pavardės jų pasirinkimuose nebuvo. Štai kodėl aš nevykau į apdovanojimų ceremoniją“, - kiek anksčiau duotame interviu kritikos FIFA trenerio rinkimams pažėrė J.Mourinho.

Nors po šių portugalo žodžių FIFA iškart pranešė, kad visi viešai išplatinti balsai yra teisingi, tačiau į tai sureagavo G.Pandevas, kuris teigia, kad FIFA pakeitė jo balsą.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš balsavau už Mourinho ir norėjau, kad jis taptų metų treneriu. Esu įsitikinęs, kad balsų skaičiavimo metu dėjosi keisti dalykai“, - kalbėjo G.Pandevas.

„Pasak FIFA, aš balsavau už Vincente Del Bosque, bet aš balsavau už Mourinho. Aš netgi paskambinau ir pasakiau, kad balsavau už jį. Gaila, tačiau FIFA organizacijoje dedasi keisti dalykai“, - užbaigė „Napoli“ puolėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų