• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi valstijų ir vietiniai miestelių pareigūnai JAV prieš pradėdami darbą prisiekia „tarnauti ir ginti“ visuomenę būdami aukščiausio lygio profesionalai. Tačiau ne visuomet yra taip, kaip turi būti.

REKLAMA
REKLAMA

Vienu iš tokių policijos įvaizdį gadinančių darbuotojų tapo Onslou apygardos šerifo pavaduotojas, vairuojantis automobilį Nr. 145, pažymėtą policijos kinologų poskyrio ženklais. Pietų Karolinos gyventojas Chadas Waltonas nufilmavo pareigūną, važiuojantį priešais jį kaire juosta tokiu pat greičiu, kaip ir vidurine juosta riedantis „Volvo XC90“.

REKLAMA

Kaip rašo Ch. Waltonas, pareigūnas stabdė eismą važiuodamas išorine juosta 50 mylių per valandą (80 km/h) greičiu, nors greičio ribojimas tame kelyje siekė 60 mylių per valandą (97 km/h). Kad apvažiuotų šerifo padėjėjo automobilį, vyrukas pirma juosta aplenkė švedišką SUV ir grįžo į išorinę juostą.

Tai nelabai patiko šerifo pavaduotojui, jis staiga prisiminė, kad jo patrulinis „Ford“ sedanas gali važiuoti greičiau, aplenkė Ch. Waltoną ir staigiai nuspaudė stabdžio pedalą. Kaip naujienų kanalui „ABC WWAY“ sakė į incidentą patekęs vairuotojas, dėl tokio staigaus pareigūno manevro jis trenkėsi tiesiai į patrulinio automobilio galą. Po nedidelio kontakto, šerifo pavaduotojas spustelėjo akceleratorių ir nuvažiavo tolyn.

REKLAMA
REKLAMA

„Vaizdo įrašas nemeluoja, − WWAY žurnalistams sakė Ch. Waltonas. – Galite aiškiai matyti, kaip tai nutiko. Įraše matomas spidometras rodo, kad aš važiavau 60 mylių per valandą greičiu.“

Pietų Karolinoje gyvenantis vairuotojas taip pat pasakojo paskambinęs 911 ir pranešęs apie incidentą bei pridūrė gavęs Šiaurės Čarlstono policijos departamento patvirtinimą, kad tai buvo šerifo pavaduotojo kaltė. Naujienų stoties žurnalistai rašo mėginę susisiekti su Onslou apygardos šerifu ir Šiaurės Čarlstono policijos nuovada, tačiau į jų skambučius niekas neatsakė.  

Kaip klostėsi šis incidentas, galite pažiūrėti patys:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų