REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį Seime vykusioje Vyriausybės valandoje Premjeras Algirdas Butkevičius atsakydamas į Seimo narių klausimus teigė, kad darbus dėl skalūninių dujų stabdo tai, jog anksčiau nebuvo atlikti„,namų darbai“ – visų pirma, bendraujant su gyventojais.

REKLAMA
REKLAMA

„Dėl skalūnų dujų niekas pozicijos nekeičia, bet yra anksčiau nepadaryti namų darbai. (...) Pasirodo, buvo įdėtas mažytis skelbimas, kad prašome pateikti savo nuomonę dėl poveikio vertinimo“, – sakė Premjeras.

REKLAMA

Klausiamas, ar bus pradėti žvalgybos darbai, nes kitą savaitę baigiasi konkursas dėl įmonės, kuri imsis skalūninių dujų žvalgybos ir gavybos, parinkimo, premjeras pareiškė pritariantis, kad darbus reikia pradėti, tačiau būtina atsižvelgti į žmonių nuomonę.

„Aš už tai, kad Lietuva turi atlikti žvalgybos darbus, bet niekada nebus atliekami darbai naudojant buldozerius ir nustumiant žmones į šalį“, – pareiškė parlamentarams A. Butkevičius.

Aplinkos ministras Valentinas Mazuronis taip pat patvirtino, kad Vyriausybės pozicija – visų pirma užmegzti dialogą su gyventojais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų