REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Tauragės rajono apylinkės teismas niekaip negali pradėti nagrinėti baudžiamosios bylos dėl neteisingų duomenų apie pajamas, pelną ar turtą pateikimo verslininkui Vytautui Zarembai. Bylos nagrinėjimas jau kelintą kartą atidedamas, nes nepavyksta susisiekti su kaltinamuoju.

REKLAMA
REKLAMA

Į pirmąjį bylos nagrinėjimo posėdį kaltinamasis neatvyko, tik pranešė, jog serga. Bylą nagrinėjantis teisėjas Albinas Bazilius tąsyk viešai pareiškė, kad žodinis paaiškinimas, jog žmogus serga, teismui netinka. Todėl nuspręsta į kitą teismo posėdį kaltinamąjį atvesdinti. To neprireikė. V.Zaremba kitam teismo posėdžiui jau pateikė teismui tinkamą pažymą. Paskyrus dar keletą posėdžių, kaltinamasis nepasirodė. Tad vietoj baudžiamosios bylos nagrinėjimo teisėjui ir prokurorui teko tartis, ką daryti.

REKLAMA

– Kol kas tragedijos nedarome. Paskyrėme naują posėdžio datą ir priėmėme pakartotinį sprendimą dėl kaltinamojo atvesdinimo. Jeigu istorija kartosis, teks imtis griežtesnių priemonių, – kalbėdamas apie įtariamojo sulaikymo galimybę užsiminė teisėjas.

Laikinai teismo pirmininko pareigas einantis A.Bazilius patikino, kad byla anksčiau ar vėliau privalės būti išnagrinėta, ir bet kokie bandymai procesą atitolinti kaltinamajam yra nenaudingi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų