REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester City“ klubo treneris Roberto Mancini šiame sezone jau ne kartą kritikavo komandos saugą Samirą Nasri. Manoma, kad vasarą prancūzas gali būti parduotas, o „Man City“ jau nusižiūrėjo kas taptų šio saugo pamaina – tai Alkmaro AZ komandos talentas Adamas Maheris.

REKLAMA
REKLAMA

19 metų atakų organizatorius per kelis pastaruosius metus tiesiog sužibėjo AZ klube. Jau tris kartus Olandijos rinktinės garbę gynęs saugas savo geru žaidimu patraukė Londono „Arsenal“ ir Londono „Chelsea“ klubų dėmesį, bet, atrodo, kad „Manchester City“ klubas rikiuojasi eilės viršuje.

REKLAMA

A.Maheris vertinamas apie 9 milijonais eurų, todėl „City“ klubui pinigai neturėtų būtu kliūtis. Sunkiausia Anglijos čempionams bus įtikinti saugą persikelti į jų gretas, kadangi A.Maheris nori reguliaraus laiko aikštelėje.

Jei „Man City“ parduotų S.Nasri, apie kurio išvykimą kalbama vis dažniau ir garsiau, A.Maheris tikriausiai iškart užimtų prancūzo vietą, todėl laiko aikštelėje jaunasis talentas tikrai turėtų gauti.

REKLAMA
REKLAMA

„Manchester City“ futbolo direktorius Txiki Begiristain jau buvo Olandijoje kur susitiko su A.Maheriu bei pakvietė jį apsilankyti „Etihad“ stadione.

Verta paminėti, kad „Miestiečiai“ šį Olandijos talentą bandė įsigyti kai jis dar buvo paauglys, tačiau tada A.Maheris atmetė jų pasiūlymą ir nusprendė likti Olandijoje.

Joje futbolininkas ir atsiskleidė. AZ klubas apdovanojo A.Maherį dėl jo gero žaidimo ir neseniai su juo pasirašė naują sutartį iki 2015 metų vasaros. Su nauja sutartimi buvo padidinta ir saugo alga, taip AZ bando sumažinti Europos klubų susidomėjimą A.Maheriu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiti du Olandijos gigantai Eindhoveno PSV ir Amsterdamo „Ajax“ taip pat intensyviai domisi A.Maheriu, o pats saugas ne kartą buvo pasakęs, jog būtų laimingas jei liktų Olandijoje, nes čia jis tikrai gaus daug žaidybinio laiko.

Žiemą PSV buvo pateikę ne vieną pasiūlymą už šį saugą, bet AZ net nesivėlė į kalbas. Visgi dideli „Manchester City“ ar kito Anglijos klubo siūlomi pinigai gali suvilioti AZ ekipą parduoti savo talentą.

Paminėsime, kad A.Maheris AZ gretose debiutavo 2010 metų gruodžio mėnesį kai jam buvo tik 17 metų. Per tą laiką jis sužaidė 84 rungtynes ir pelnė 19 įvarčių. Šiame sezone futbolininkas per 29 rungtynes įmušė 7 įvarčius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Adamo Maherio šio sezono žaidimo epizodai:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų