• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien UEFA Čempionų lygoje įvyks įdomus aštuntfinalio mačas. Paryžiuje susitiks vietos „Saint-Germain“ ir svečiai „Valencia“. Pirmasis šių ekipų susitikimas baigėsi PSG pergale rezultatu 2-1, todėl dabar „Valencia“ turės būtinai įmušti bent du įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš rungtynes abiejų komandos treneriai pasidalino savo mintimis. „Valencia“ strategas Ernesto Valverde PSG klubą laiko favoritu, tačiau tiki, kad jo komanda gali patekti į kitą etapą. Tuo metu PSG strategas Carlo Ancelotti taip pat nori su klubu patekti į turnyro ketvirtfinalį.

REKLAMA

Ernesto Valverde („Valencia“):

„Kokios bus mūsų taktikos? Tokios pačios kaip ir pirmosiose varžybose, tačiau tikimės, kad šiandien nepraleisime įvarčių. Mes ir tada ilgiau valdėme kamuolį, bet PSG yra labai pavojingas klubas ir gerai išnaudojo savo progas. Dabar ir mums reikės išnaudoti savo progas“. – kalbėjo E.Valverde.

„Žaidėjai žino, kad jiems reikės mušti įvarčius. Atakuodami turime būti labai greiti, tačiau taip pat turime ir gerai gintis, nes jie turi tikrai gerų puolėjų. Reikės atrasti tinkamą pusiausvyrą. Gynyboje turiu keletą pasirinkimų, tačiau esu patenkintas Jeremy Mathieu pasirodymu. Jis žaidžia tikrai kokybiškai ir puikiai ginasi“, - toliau kalbėjo strategas.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmosiose varžybose „Valencia“ nežaidė labai gerai, nors to ir siekėme. Dėl to kaltas buvo ir PSG klubas. Mes tikime savo šansais patekti į kitą etapą. Normalu, kad PSG laikomas favoritu, tačiau mes atiduosime visas jėgas, kad liktume Čempionų lygoje“, - užbaigė E.Valverde.

 

Carlo Ancelotti (PSG):

„Davidas Beckhamas nuo savo atvykimo žaidė jau dvi rungtynes ir jose žaidė gerai. Jis mums suteikia papildomos kokybės ir charakterio, jis toks pat svarbus mums kaip ir kiti šio klubo žaidėjai. Galbūt jis šiandien žais vietoje suspenduoto Marco Verratti, o galbūt nežais. Mums reikia negalvoti apie pirmąsias rungtynes ir susitelkti tik į šias 90 minučių. Visų rungtynių metu turime gerai gintis ir pulti“, - kalbėjo C.Ancelotti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kevinas Gameiro tikriausiai pakeis suspenduotą Zlataną Ibrahimovičių, tačiau mes taip pat galime bandyti pakeisti savo planą. Thiago Silva yra puikus žaidėjas ir visiems džiugu, kad jis grįžo į rikiuotę. Iš jo tikiuosi to, ko tikiuosi iš kiekvieno žaidėjo. PSG būna stipriausia kai žaidžia kaip komanda“, - tęsė italas.

„Klubas turi puikią progą patekti į ketvirtfinalį. Kai kuriems klubo žaidėjams tai būtų pirmas kartas. Man tai taip pat labai svarbu. Turime susikoncentruoti tik šį mačą. „Valencia“ žaidžia labai patrauklų futbolą ir nemanau, kad šiandien jie keis žaidimo stilių. Visgi jie gali labiau susitelkti į gynybą ir pulti mus kontratakų metu“. – toliau klabėjo treneris.

„Sunku visuose turnyruose išlikti konkurencingu. „Barcelona“ to nesugebėjo padaryti ir jie iškrito iš taurės, Madrido „Real“ taip pat to nesugebėjo ir jie lygoje turi jau didelį deficitą. Ši sezono stadija yra labai svarbi, bet aš tikiu mūsų galimybėmis“, - užbaigė C.Ancelotti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų