REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyr. treneris Darius Maskoliūnas teigė, kad pirmadienį jo auklėtinių laukia labai rimtas išbandymas - rungtynės prieš vieną stipriausių VTB jungtinės lygos ekipų rašo oficiali klubo svetainė.

REKLAMA
REKLAMA

Į Vilnių atvyksta Rimo Kurtinaičio vadovaujama Maskvos srities „Chimki“ komanda. Pirmasis mačas Rusijoje praėjusių metų gruodžio mėnesį pasibaigė šeimininkų pergale 80:69. „Dabar mums visos rungtynės yra svarbios. Ruošiamės, analizuojame varžovų žaidimą - bandysime nustebinti trenerį Rimą Kurtinaitį. Laukia nemenkas iššūkis sužaisti gerai prieš puikiai sukomplektuotą komandą“, - kalbėjo D.Maskoliūnas.

REKLAMA

„Zoranas Planiničius yra labai svarbus žaidėjas „Chimki“ ekipai, be kroato jie žaidžia kitaip. Tačiau išskirti galima ir daugiau krepšininkų: puikią sportinę formą demonstruoja Paulas Davisas, taip pat - Sergėjus Monia, Vitalijus Fridzonas, Jamesas Augustinas. Peteris Koponenas daug rungtyniavo įžaidėjo pozicijoje, kai buvo sunegalavęs Z.Planiničius. Kitą savaitę „Chimki“ laukia svarbios rungtynės Eurolygoje, svarbesnės nei VTB jungtinės lygos dvikova su mūsų klubu. Jie spręs savo problemas, o mums nėra apie ką galvoti - reikia žaisti ir stengtis laimėti kiekvieną susitikimą“, - sakė vilniečių treneris. „Tautvydas Lydeka dar praeina adaptacijos laikotarpį. Visiškai įsilieti į gynybą ir puolimą nėra kelių dienų klausimas, tam reikia daugiau laiko. Vidurio puolėjas labai stengiasi per treniruotes ir nori pasirodyti kuo geriau. Laukia labai stiprus priešininkas ir pamatysime, ką T.Lydeka pademonstruos mače pirmadienį. Žinoma, mes dar negalime iš žaidėjo reikalauti maksimumo supratimo, nes tam reikia laiko", - teigė D.Maskoliūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų