• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį Ispanijoje buvo vyko centrinis XXVI turo „Primera“ lygos mačas – „El Clasico“. Antrą kartą šią savaitę jėgas išbandė Madrido „Real“ ir „Barcelona“ klubas. Paskutinį mačą „Real“ svečiuose laimėjo rezultatu 3-1. Dabar rungtynės vyko „Santiago Bernabeu“ stadione ir jame „Real“ klubas dar kartą įveikė katalonus, bet šį kartą rezultatu 2-1.

REKLAMA
REKLAMA

Jose Mourinho šiame mače ant atsarginių suoliuko paliko Cristiano Ronaldo, o rungtynes startinėje sudėtyje pradėjo jaunasis puolėjas Alvaro Morata. Tuo metu „Barca“ gretose Lionelis Messi žaidė nuo rungtynių pradžios, tačiau dėl traumos šį derbį praleido saugas Xavi.

REKLAMA

„Real“ klubui rungtynės prasidėjo puikiai. Jau 6 minutę „Karališkąjį“ klubą į priekį išvedė prancūzas Karimas Benzema, kuris puikiai „uždarė“ komandos draugo perdavimą.

Visgi „Barcelona“ jau po dvylikos minučių išlygino rezultatą. Lionelis Messi pagaliau nutraukė savo neilgai trukusią įvarčių sausrą ir įveikė „Real“ vartininką Diego Lopezą.

„Barcelona“ pirmajame kėlinyje ilgiau valdė kamuolį, tačiau tą jie darė aikštės viduryje ir labai rimtų progų iki pertraukos svečiai nesukūrė.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu „Real“, kaip ir pirmajame „El Clasico“ mače, rengė pavojingas kontratakas. Įvartį pelnyti galėjo A.Morata, bet puolėjas po Luka Modričiaus perdavimo galva smūgiavo netiksliai. Taip pat kelių šansų neišnaudojo K.Benzema.

Po pertraukos „Barcelona“ klubas pradėjo žaisti pavojingiau. Pavojingai link vartų bandė prasiveržti tiek L.Messi, tiek Davidas Villa, tačiau „Real“ gynėjai sužaisdavo puikiai ir neutralizuodavo „Barcelona“ klubo puolimą.

58 minutę J.Mourinho į aikštę išleido Cristiano Ronaldo. Portugalas iškart įsiliejo į ekipos žaidimą. Puolėjas ne kartą atliko stiprių smūgių, tačiau jie arba būdavo nevisiškai tikslūs, arba Victoras Valdesas atlaikydavo jo smūgius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiek vėliau vienas prieš V.Valdesą buvo išbėgęs A.Morata, tačiau jaunasis puolėjas nesugebėjo jo įveikti. Visgi 82 minutę „Real“ išsiveržė į priekį. Po L.Modričiaus pakelto kampinio įvartį įmušė Sergio Ramosas.

„Real“ dominavimas aikštėje tęsėsi iki pat rungtynių pabaigos. C.Ronaldo dar buvo pataikęs į vartų konstrukcijas, tačiau įvarčių daugiau niekam nepavyko įmušti.

Rezultatas

„Real“ – „Barcelona“ 2:1

6' [1 - 0] K. Benzema

18' [1 - 1] L. Messi

51' S. Ramosas (geltona kortelė)

55' J. Alba (geltona kortelė)

58' G. Piqué (geltona kortelė)

61' F. Coentrao (geltona kortelė)

64' T. Alcantara (geltona kortelė)

68' A. Morata (geltona kortelė)

82' [2 - 1] S. Ramosas

90' A. Arbeloa (geltona kortelė)

90' A. Iniesta (geltona kortelė)

90' D. Alvesas (geltona kortelė)

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų