• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Huawei“ Pasauliniame mobiliųjų technologijų kongrese (2013 Mobile World Congress (MWC)) pristatė „MediaQ M310“ įrenginį, apjungiantį išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir televizorių turinį.

REKLAMA
REKLAMA

Kompaktiško 14 mm aukščio „MediaQ M310“ galimybės yra tokios pat, kaip profesionalios techninės įrangos, tvirtina bendrovės atstovai. Su „MediaQ M310“ galima televizoriaus ekrane rodyti įvairų turinį, naudotis vaizdo skambučiais, žaisti žaidimus. Įrenginyje naudojamas 4 branduolių „ARM9“ procesorius, belaidė HDMI sąsaja. 32 GB įrenginio atmintis gali būti papildyta „Micro SD“ atminties kortelėmis.

REKLAMA

„Huawei MediaQ“ turinio konsolidavimo funkcija automatiškai rūšiuoja ir sistemina duomenis iš kompiuterių, išorinių kietųjų diskų ir kitų laikmenų. „MediaQ“ iš anksto įdiegtus „Ducati bike“ ir „Breaker‘s revenge II“ žaidimus galima žaisti naudojant planšetinius kompiuterius arba žaidimų konsoles. Papildomų priedų sąraše yra universalus nuotolinio valdymo pultelis, kontroliuojantis „MediaQ“, TV priedėlį, televizorių ir kitus skaitmeninius prietaisus, taip pat programinė įranga, konvertuojanti išmanųjį telefoną į „MediaQ“ pelę ir klaviatūrą, bei Y tipo maitinimo lizdas, sujungiantis USB jungtį ir mobilius kietuosius diskus.

„MediaQ M310” pirmą kartą pademonstruotas sausio mėnesį vykusioje „Consumer Electronics Show“ (CES 2013) parodoje Las Vege. Įrenginio kaina ir planuojama prekybos pradžia bus paskelbta vėliau, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų