REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vilniaus miesto policijos darbuotojų profesinė sąjunga, reaguodama į savaitgalio įvykį, kurio metu nukentėjo Seimo nario N. Puteikio žmona ir dukra, išreiškia užuojautą šioms nukentėjusiosioms, tačiau profesinei sąjungai kelia pasipiktinimą, jog N. Puteikis dėl kilusio incidento savo neigiamas emocijas nukreipė į policiją, ir, būdamas Seimo nariu, tai padarė itin įžeidžiančiai ir žeminančiai policiją rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

N. Puteikio viešoje erdvėje pasirodę pareiškimai ir komentarai žemina ne tik policijos, bet ir Lietuvos Respublikos Seimo bei visų parlamentarų garbę. Šis parlamentaras, akivaizdžiai stokodamas kalbos kultūros, viešai nerinkdamas žodžių liejo neapykantą policijai ir pademonstravo, jog visuotinai priimtos moralės ir etikos normos jam negalioja. Kaltindamas tinkamai savo darbą atlikusius policijos pareigūnus kompetencijos stoka, ir pats būdamas įstatymų leidžiamosios valdžios atstovu, atskleidė visišką policijos darbą reglamentuojančių teisės aktų neišmanymą.

REKLAMA

Vilniaus miesto policijos darbuotojų profesinės sąjungos pirmininko Vlado Sandos vertinimu, policijos pareigūnai savo pareigas atliko profesionaliai nepaisant to, jog policija tų pačių politikų yra visiškai nuskurdinta, kai tyrėjai dirba už du, o patruliai skaičiuoja automobilių kuro lašus.

Darytina prielaida, jog dėl anksčiau su policija turėtų nemalonumų parlamentaras N. Puteikis mėgina tokiu būdu suvedinėti asmenines sąskaitas, tačiau jo elgesys jau peržengė bet kokias sveiko proto ir padorumo ribas. Vilniaus miesto policijos darbuotojų profesinė sąjunga palaiko Vilniaus policijos išreikštą nepasitenkinimą N. Puteikio kaltinimais ir grasinimais bei ragina išnaudoti visas teisines priemones siekiant atstatyti tyčiniais ir grubiais pareiškimais sumenkintą policijos autoritetą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų