• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį šeštadienį menų fabrike „Loftas“ bus pagaliau atsiskaityta už 2012-uosius metus su alternatyviosios muzikos atstovais. Penkiolika naujo dizaino statulėlių su pjūkliniu disku pasieks savo šeimininkų rankas.

REKLAMA
REKLAMA

Apdovanojimų ceremoniją lydės keturiolikos lietuviškų grupių surengti pasirodymai. Koncerte dalyvaus įvairių žanrų atlikėjai, grojantys hiphopą, roką, dainuojamąją poeziją, metalą, elektroninę bei eksperimentinę muziką. Vienoje scenoje pasirodys jaunasis Ba., perspektyvūs reperiai Lilas, „Tie Geresni“, sunkiosios muzikos atstovai „Wulture“, legendiniai pankai „Erkė Maiše su Čiubu“.

REKLAMA

Publikai liūdėti neleis „Liūdni Slibinai“, o vyresnių melomanų širdis sušildys grupė „Siela“. Taip pat laimėtojus pasveikins į muzikinių žanrų rėmus netelpanti Umiko, iš kūrybinių klajonių į Lietuvą sugrįžęs Vidas Bareikis bei analogų Lietuvoje neturintis DJ Mamanios ir „Perfect Pill“ būgnininko Joshua Mc Clung duetas „Yoko Mono“.

Išskirtinius pasirodymus T.Ė.T.Ė apdovanojimams žada „Movo“, melodingieji rokeriai „Karma“, bei energijos niekada nestygstantys „Roadkill“.

REKLAMA
REKLAMA

„Renginį vesti patikėjome „Comedy Kastos“ atstovams ir aktoriams Viačeslavui Mickevičiui bei Šarūnui Banevičiui, kurių tandemas suteiks ceremonijai artistiško nerūpestingumo bei ironijos. Nesinori, kad viskas atrodytų dirbtinai pompastiška, stengsimės ir publiką įtraukti į žaismingą apdovanojimų įteikimą“,– sakė renginio organizatoriai.

Durys atidaromos 19 val. Renginio pradžia 20 val. Daugiau informacijos apie nominacijas, bilietus ir atlikėjus galite rasti čia.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų