• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jurgis KOCHANSKAS

Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl pelnymosi iš kito asmens prostitucijos. Sulaikytos dvi įtariamosios 1963 metais gimusios moterys. Ikiteisminį tyrimą kuruoja Kauno apygardos prokuratūra.

REKLAMA
REKLAMA

 Alytaus Antano Jonyno gatvėje 27A įsikūręs alaus baras-kibininė vakar lankytojus pasitiko užrakintomis durimis ir didžiule spyna. Šviežias sniegas apkrėtė gražuolį pastatą, užpustė žaliakrūmiais apsodintas, akmenimis inkrustuotas prieigas.

REKLAMA

Iš kaimyninių daugiabučių gyventojai, pravėrę langus, alaus ir kibinų mėgėjus įspėdavo: „Kibininė uždaryta.“ Įkyresniems paaiškindavo, kad antradienį čia buvo pilna policijos, baro savininkę ir virėją „susėmė“.

 Pasak alaus baro-kibininės darbą stebinčiųjų iš arti, viena sulaikytųjų – individualiosios įmonės alaus baro-kibininės savininkė Zita B., kita – šios įmonės virėja Roma. Aplinkiniai gyventojai matė, kad antradienį iš baro-kibininės policijos pareigūnai išvedė ir dar vieną nepažįstamą merginą.

REKLAMA
REKLAMA

 Apie alaus baro-kibininės veiklą, interneto erdvėje reklamuojamą kaip darnių šeimų laisvalaikio praleidimo vietą, alytiškiai seniai įtarė negera. Čia būriuodavosi girtos kompanijos, pasitaikydavo ir muštynių, kentėjo aplinkinių daugiabučių namų gyventojai.

 Alytiškių moterų aistras kurstė gandai apie alaus baro-kibininės mansardos patalpas ir jų paskirtį. Jos jaudinosi dėl savo vyrų, pernelyg dažnai užsigeidžiančių alaus su putele.

Kol vyksta ikiteisminis tyrimas, išsamesnės informacijos neteikia nei Kauno apygardos prokuratūra, nei Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų